«Αν είχε απατήσει τον Ντέμη Νικολαΐδη, τι σας νοιάζει;»! Το σχόλιο για τη σχέση Βανδή – Μπισμπίκη

«Αφήστε να χαρούν τον έρωτά τους».

Σχεδόν καθημερινά σε όλες τις εκπομπές σχολιάζεται η είδηση για την σχέση του Βασίλη Μπισμπίκη με την Δέσποινα Βανδή, με αποτέλεσμα να έχουν γίνει αυτή τη στιγμή, το νούμερο ένα ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Στο Happy Day λοιπόν, για την εν λόγω σχέση μίλησε η Έλενα Ακρίτα.

Η ίδια πήρε σε πρόσφατο podcast θέση για τη σχέση αυτή, στηρίζοντας τον ηθοποιό, που είναι καλός της φίλος από την εποχή που εκείνος πρωταγωνιστούσε στα Μυστικά της Εδέμ.

Το σχόλιο της Έλενας Ακρίτα για Μπισμπίκη και Βανδή

«Μπορείτε να αφήσετε ήσυχους τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη, με το ειδύλλιο αυτό, είδα έγκριτα μέσα και εφημερίδες, να γράφουν αν είχε απατήσει τον Ντέμη Νικολαΐδη, τι σας νοιάζει; Γιατί σας πέφτει λόγος; 

Αφήστε να χαρούν τον έρωτά τους, αφήστε τους να πάνε ταξίδια, να περπατήσουν χέρι- χέρι, είναι μεγάλη ευλογία ο έρωτας, είναι σπάνιο πράγμα, δώστε τους την ευχή σας, μην ασχολείστε, να είναι καλά.

Δέσποινα και Βασίλη σας αγαπάω, σας πάω και εύχομαι να έχετε μια καλή ζωή. Στο Βασίλη έχω και μια αδυναμία γιατί όταν κάναμε τα Μυστικά της Εδέμ έκανε μια μεγάλη επιτυχία», είπε.

Λίγο μετά την είδηση που γράφτηκε πως το ζευγάρι διατηρούσε σχέση όταν ήταν ακόμη παντρεμένοι, η πρώην του Βασίλη Μπισμπίκη έκανε μια τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση της.

Πηγή

epirusblog.gr
5 of 5
«Αν είχε απατήσει τον Ντέμη Νικολαΐδη, τι σας νοιάζει;»! Το σχόλιο για τη σχέση Βανδή – Μπισμπίκη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 104013481231926425

Τα καλύτερα

item