Άρτα: Διήμερη επίσκεψη της υφυπουργού Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη στην Άρτα

Στην Άρτα θα βρίσκεται την προσεχή Παρασκευή και το Σάββατο η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη (φωτο).

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, την πρώτη μέρα, 3:30 το απόγευμα, θα επισκεφθεί τον μητροπολίτη κ. Καλλίνικο και μισή ώρα αργότερα τον αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Ψαθά. 

Στις 4:30 το απόγευμα πρόκειται να συμμετάσχει σε σύσκεψη στο Δημαρχείο, στην οποία θα παραστούν δήμαρχοι του νομού και φορείς (Επιμελητήριο, Εμπορικός Σύλλογος, Σύλλογοι Εστίασης, Ενοικιαζομένων Δωματίων, οι διευθύντριες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και η προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων).

Αμέσως μετά θα επισκεφθεί τα γραφεία της ΔΕΕΠ ΝΔ και στις 7 θα δώσει το παρόν της στην φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία της πόλης, που θα γίνει από κοινού με τον δήμαρχο Χρήστο Τσιρογιάννη. Ακολούθως θα κάνει βόλτα στον εμπορικό δρόμο (Σκουφά).

Στις 9 το βράδυ θα παρατεθεί προς τιμήν της δείπνο με την παρουσία κομματικών στελεχών της οργάνωσης, τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτή Άρτας Γιώργο Στύλιο, τους πολιτευτές, τον δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη και τον αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Ψαθά.

Την επόμενη μέρα (προσεχές Σάββατο), 9 το πρωί, πρόκειται να ξεναγηθεί στην Δημοτική Πινακοθήκη όπου φιλοξενείται η έκθεση «Γιάννης Μόραλης – Στη γενέτειρα», στην Αγία Θεοδώρα, στην Παρηγορήτισσα και στο ιστορικό γεφύρι.

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Διήμερη επίσκεψη της υφυπουργού Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη στην Άρτα
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 1346531939832773799
item