Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού

Τα κρούσματα κορωνοϊού στην χώρα μας ολοένα και αυξάνονται, ενώ με τα σημερινά (28/12) η Ελλάδα κατέγραψε ένα νέο μαύρο ρεκόρ. Έτσι λοιπόν, οι πολίτες σπεύδουν να εμβολιαστούν και με τη τρίτη δόση, ανάμεσα τους και η Αθηνά Οικονομάκου.

Η γνωστή ηθοποιός λοιπόν ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης (28/12) μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως πραγματοποίησε την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού. 

Συγκεκριμένα, η Αθηνά Οικονομάκου απαθανάτισε την στιγμή του εμβολιασμού της και την δημοσίευσε γράφοντας χαρακτηριστικά: «3rd dose».

Η φωτογραφία της Οικονομάκου από την ώρα που έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού

Η εξομολόγηση για την ψυχοθεραπεία - «Είχα ψυχολογικά θέματα, που με κρατούσαν πίσω»

Η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» το μεσημέρι της Τρίτης 26/10 και μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για την κόντρα της με τον αδερφό της, αλλά και την απόφασή της να κάνει ψυχοθεραπεία. 

Η ίδια ξεκίνησε λέγοντας πως: «Όταν γεννήθηκα, ο αδερφός μου δεν με ήθελε. Είπε στην μαμά μου να μην με φέρει σπίτι. Με πείραζε όλη την ώρα και επειδή ήμουν κορίτσι αντιδρούσα έντονα γιατί με αδικούσε.

Κάθε μεσημέρι αναστατώναμε ολόκληρο το σπίτι. Θυμάμαι όλα μου τα παιδικά μου χρόνια με αυτήν την συνθήκη. Ήταν ένα παιχνίδι και για τους δύο. Για το γεγονός που την έκανε να ζητήσει τη βοήθεια ειδικού και να κάνει ψυχοθεραπεία, η Αθηνά Οικονομάκου εξήγησε στην Ελένη Μενεγάκη:

«Μέσα από την ψυχοθεραπεία κατάλαβα πολλά για τον εαυτό μου. Πολλοί πιστεύουν πως για να ζητήσεις βοήθεια πρέπει να έχεις κάτι πολύ σοβαρό. Εγώ δεν είχα ποτέ κάτι πολύ σοβαρό. Είχα ψυχολογικά θέματα, που με κρατούσαν πίσω. Κανείς δεν καταλαβαίνει τι σου προσφέρει η ψυχοθεραπεία.

Ο δρόμος του καθενός είναι διαφορετικός και ο καθένας έχει άλλες αντοχές, πρέπει να το θες πραγματικά. Όταν όμως το πάρεις απόφαση, τότε τελειώνει το θέμα. Δεν είχα ποτέ την ανάγκη να πάω, απλά πιέστηκα με την δουλειά, έπαθα κρίσεις άγχους και έφτασα σε ένα σημείο που δεν άντεχα άλλο.

Ένας φίλος μου μίλησε για την ψυχοθεραπεύτρια, δεν θα την άλλαζα πια με τίποτα στον κόσμο. Κάνουμε συζήτηση. Το έχω προτείνει σε πολλούς φίλους μου, δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο από αυτό, αρκεί να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο».

epirusblog.gr
5 of 5
Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7639687987525486421

Τα καλύτερα

item