Η Άννα Μαρία Λογοθέτη μετά από χρόνια ξανά στην τηλεόραση - Δείτε πόσο έχει αλλάξει (φωτό)

Ποιος δεν θυμάται την Άννα Μαρία Λογοθέτη, την ξανθιά τηλεπαρουσιάστρια των '90s;

Μετά από πολλά χρόνια απουσίας και με τελείως διαφορετική παρουσία, εμφανίστηκε στη σημερινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, εξηγώντας το λόγο που αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Η ίδια μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί στο παρελθόν και αποτέλεσε έναν από τους λόγους που παράτησε το τραγούδι, μίλησε η τραγουδίστρια. Η ίδια αναφέρθηκε και στη σχέση με τη μητέρα της με την οποία, όπως είπε έχει να επικοινωνήσει από το 2016.

«Έκανα πρόβες για ένα μιούζικαλ. Είχα ένα κόουτς. Δεν θέλω να πω το όνομά του γιατί δεν ζει πια, ήταν ένας πολύ μεγάλος ηθοποιός. 

Πηγαίναμε σπίτι του και κάναμε πρόβες. Την τρίτη φορά που πήγα, μου την έπεσε στεγνά από το πουθενά. Δεν μου είχε έρθει καν στο μυαλό ότι μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο» είπε αρχικά η Άννα Μαρία Λογοθέτη.

«Το αντιλήφθηκα γιατί κλείδωσε την πόρτα, ήταν από τις παλιές πόρτες που είχαν μια τζαμαρία, και με το που τον βλέπω να έρχεται κατά πάνω μου και να με ακουμπάει, φεύγω, κλοτσάω το τζάμι της πόρτας και φτάνω στην εξωτερική πόρτα που είχε πάλι κλειδί από πίσω και ανοίγω και φεύγω. Είναι κάτι το οποίο ποτέ δεν το είπα. Δεν ήθελα να το συζητήσω.

Μετά από έξι μήνες αρρώστησε και έφυγε από τη ζωή» είπε η τραγουδίστρια.

epirusblog.gr
5 of 5
Η Άννα Μαρία Λογοθέτη μετά από χρόνια ξανά στην τηλεόραση - Δείτε πόσο έχει αλλάξει (φωτό)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3353882187373789508
item