Μάρα Δαρμουσλή: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει

Tην πιο όμορφη περίοδο της ζωής της βιώνει η Μάρα Δαρμουσλή, αφού είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της.

Η ηθοποιός περιμένει τον πρώτο καρπό του έρωτα της με τον σύζυγο της Βασίλη Τσατσάκη και όπως είναι λογικό το ζευγάρι είναι ενθουσιασμένο.

Το πρωί της Κυριακής, η Μάρα Δαρμουσλή έκανε μια αποκάλυψη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό Instagram.

Συγκεκριμένα, η Μάρα που διανύει τις τελευταίες εβδομάδες της κύησης της, ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους το το φύλο του μωρού που περιμένει

Πιο αναλυτικά, η Μάρα Δαρμουσλή πόσταε ένα βίντεο και φωτογραφίες στις οποίες ήταν μαζί με τον γιο που έχει αποκτήσει από τον πρώτο της γάμο και τον σύζυγό της, Βασίλη Τσατσάκη.

Στο βίντεο η εγκυμονούσα έκοψε μία τούρτα με χειλάκια και μουστάκια που έγραφε επάνω “He or she?” και από μέσα βγήκαν μπλε μπίλιες.

Έτσι λοιπόν, το φύλο του μωρού που περιμένει η Μάρα Δαρμουσκλή είναι αγόρι.

«IT’S A BOY!!! Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμβολή με την ψήφο σας στο οικογενειακό quiz μας και στο προσωπικό μου “δράμα” μέχρι να μάθω το φύλο του παιδιού ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ γεννήσω.. κι όμως παρά τις προβλέψεις και κόντρα στις δημοσκοπήσεις, είναι αγόρι!! 

Ευχαριστώ τη @bake_eat_rep_eat για την εμπνευσμένη ιδέα με “χειλάκια και μουστάκια”!! Η απόφαση να κάνεις παιδί είναι πραγματικά βαρυσήμαντη.

Αποφασίζεις ν’ αφήσεις την καρδιά σου να κυκλοφορεί έξω από το σώμα σου για πάντα. Καλές γιορτές και καλή δύναμη με υγεία για όλους», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μάρα Δαρμουσλή.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση.

 

epirusblog.gr
5 of 5
Μάρα Δαρμουσλή: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3576707960450624600
item