"Έσπασε" τη σιωπή της πρώην του Οικονομόπουλου - «Θα έδινα δεύτερη ευκαιρία στη σχέση μας»

Πολλές είναι οι φήμες το τελευταίο διάστημα που θέλουν τον Νίκο Οικονομόπουλο και πρώην σύντροφό του να είναι και πάλι μαζί. Ωστόσο, ποτέ δεν επιβεβαιώθηκαν! Αντιθέτως η ξανθιά καλλονή είπε πως δεν συμβαίνει τίποτα ανάμεσα τους.

Η νέα δήλωση της πρώην του Οικονομόπουλου για τη σχέση τους

Η Βίκυ Κάβουρα σε πρόσφατη συνέντευξη της, αναφέρθηκε στον πρώην σύντροφό της με τον οποίο χώρισαν πριν από περίπου 6 χρόνια.

«Θα έδινα μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση μου με τον Νίκο Οικονομόπουλο και τέλος» είπε.

Οι πρώτες δηλώσεις στενού συνεργάτη του Οικονομόπουλου μετά τη διάρρηξη

Γνωστό έγινε πως τα ξημερώματα του Σαββάτου 4/12 ο Νίκος Οικονομόπουλος έπεσε θύμα διάρρηξης στη μονοκατοικία του στη Βούλα την ώρα που ο ίδιος βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται.

Μάλιστα, οι διαρρήκτες έψαχναν να βρουν αντικείμενα αξίας και φυσικά μετρητά. Έτσι, ο γνωστός τραγουδιστής μόλις συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί κάλεσε απευθείας την αστυνομία.

Από την άλλη, στενός συνεργάτης του Νίκου Οικονομόπουλου μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό« όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την περιπέτεια που βίωσε ο καλλιτέχνης αλλά και σε τι κατάσταση βρίσκεται.

«Είναι σοκαρισμένος και στεναχωρημένος αλλά δοξάζει τον Θεό που δεν βρισκόταν εκείνη την ώρα κάποιος στο σπίτι. Επιστρέφοντας τα ξημερώματα από μαγαζί που τραγουδάει ξημερώματα Κυριακής και μπαίνοντας στο σπίτι του είδε τα περισσότερα πράγματα άνω κάτω, πεταμένα και διαλυμένα.

Ειδοποίησε αμέσως τις αρχές. Ενώ είχε συναγερμό κανείς δεν κατάλαβε το παραμικρό…»!

epirusblog.gr
5 of 5
"Έσπασε" τη σιωπή της πρώην του Οικονομόπουλου - «Θα έδινα δεύτερη ευκαιρία στη σχέση μας»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 9030593124695767598
item