Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης μετά την αυτοκτονία του συνεργάτη του

Τέλος στη ζωή του αποφάσισε να βάλει στενός συνεργάτης του Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι του στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο 59χρονος είχε διαγράψει πορεία μέσα στα φώτα και τη λάμψη, σε μεγάλες πίστες, και υπήρξε επί χρόνια μετρ του Νότη Σφακιανάκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, ο Νότης Σφακιανάκης προσπαθεί ακόμη να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. 

Μετά τους θανάτους του λατρεμένου του αδερφού Γιώργου αλλά και του ηχολήπτη του, δέχτηκε και τρίτο χτύπημα της μοίρας με την αυτοκτονία του πρώην μετρ και πολύ στενού του συνεργάτη Σήφη Δαμανάκη.

Όπως μετέφερε στην εφημερίδα άνθρωπος από το περιβάλλον του τραγουδιστή, ο Νότης Σφακιανάκης δεν μπορεί να πιστέψει τον τραγικό χαμό του ανθρώπου που για πολλά χρόνια ήταν στο πλευρό του. 

Σύμφωνα με την ίδια πηγή στην Espresso, ο καλλιτέχνης είναι ερείπιο, όπως ήταν όταν έφυγε από κοντά του το 2004 ο αδερφός του Γιώργος ύστερα από τρίμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Ο Νότης Σφακιανάκης είναι σκιά του εαυτού του, βυθισμένος στη σκέψη του, δεν σηκώνει ούτε καν το τηλέφωνο, προσπαθώντας να διαχειριστεί την απώλεια και να αντιληφθεί τους λόγους που οδήγησαν τον Δαμανάκη να βάλει τέλος στη ζωή του.

epirusblog.gr
5 of 5
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης μετά την αυτοκτονία του συνεργάτη του
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2321128276140887094
item