Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για τη μία υπόθεση, κρατείται όμως για τη νέα δίωξη

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος ο οποίος σήμερα απολογήθηκε για τη μήνυση που έγινε σε βάρος του για  ροζ βίντεο.

Ωστόσο ο ίδιος παραμένει υπό κράτηση μέχρι τουλάχιστον αύριο που θα απολογηθεί για τη δεύτερη μήνυση που έγινε σε βάρος του.

Έτσι, αν και σήμερα αποφασίστηκε να αφεθεί με τους όρους της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής που διαμένει, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της καταβολής εγγύησης 30.000 ευρώ, ο 58χρονος παρουσιαστής κινδυνεύει να προφυλακιστεί αύριο μετά τη νέα δίωξη.

Αυτή αφορά σε ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικού προσώπου κατ' εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλων σε βαθμού κακουργήματος.


Ο ίδιος στην απολογία του φέρεται να επανέλαβε ότι έχει μετανιώσει για τις πράξεις του και ότι κατέβασε τα βίντεο χωρίς να ξέρει ποιος τα ανέβασε ξανά.

Ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, Γιώργος Δακουράς ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι και αφέθη ελεύθερος για τη μία υπόθεση. Από χθες, υπάρχει και μια δεύτερη μήνυση σε εξέλιξη για την οποία υπάρχει η ίδια ακριβώς παραπομπή και για την οποία πήραμε προθεσμία για απολογία για αύριο. 

Οι περιοριστικοί όροι είναι απαγόρευση από τη χώρα , εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του και εγγύηση 30.000 ευρώ. Η συγγνώμη του και η μετάνοιά του είναι πραγματική και ειλικρινής. 

Υπάρχει η πρόθεση και ζητάει συνεχώς συγγνώμη οπότε έχει συνειδητοποιήσει το τεράστιο λάθος του. Έχει παραδεχθεί ότι ακριβώς έχει τελέσει και όχι όλα όσα του αποδίδονται. 

Ο ισχυρισμός του είναι ότι τα βίντεο που υπάρχουν δεν είναι αναρτημένα από τον ίδιο γιατί από τις αρχές του 2019 δεν έχει ασχοληθεί ξανά με τέτοιες δραστηριότητες και αυτό βέβαια θα εξακριβωθεί».

Κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια ο 58χρονος παρουσιαστής αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση των δημοσιογράφων, εάν έχει να πει κάτι στις γυναίκες, οι οποίες χωρίς τη συγκατάθεσή τους είδαν τις προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο.

Πηγή: voriagrtimes

epirusblog.gr
5 of 5
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για τη μία υπόθεση, κρατείται όμως για τη νέα δίωξη
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 3792943596879910369
item