Γιάννενα: ΚΙΝΑΛ - Πού θα στηθούν κάλπες την Κυριακή στο Νομό Ιωαννίνων

Σε ρυθμούς εκλογών κινείται το ΚΙΝΑΛ, καθώς μεθαύριο Κυριακή μέλη και φίλοι του κόμματος θα κληθούν να ψηφίσουν για νέο Πρόεδρο.

Την ηγεσία διεκδικούν έξι υποψήφιοι: Νίκος Ανδρουλάκης, Γιώργος Παπανδρέου, Ανδρέας Λοβέρδος, Παύλος Γερουλάνος, Χάρης Καστανίδης, Παύλος Χρηστίδης, με τους τρεις πρώτους να διεκδικούν με μεγαλύτερες αξιώσεις την προεδρία, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Αυτό βεβαίως μένει να φανεί και στην κάλπη, με τους υποψηφίους να επιδιώκουν όσο το δυνατό μεγαλύτερη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία. 

Σύμφωνα με τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΚΙΝ.ΑΛ Ιωαννίνων στο Νομό μας θα λειτουργήσουν δώδεκα εκλογικά κέντρα μεθαύριο, Κυριακή και στις 12 Δεκεμβρίου εάν υπάρξει δεύτερος γύρος. 

Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει στις 7 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 7 το απόγευμα, ενώ οι ψηφοφόροι θα προσέρχονται στις κάλπες με πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης ή αρνητικό τεστ.

Στον Δήμο Ιωαννιτών θα λειτουργήσουν τέσσερα εκλογικά κέντρα (στο κτίριο Ριζαρίου Πολιτείας, στον παιδότοπο ΚΕΠΑΒΙ, στο πρ. Δημαρχείο Κατσικά και στο πρ. Δημαρχείο Πεδινής). Στο Δήμο Δωδώνης, η ψηφοφορία θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο Κρυφοβού, ενώ στον Δήμο Ζαγορίου στο Δημαρχείο στους Ασπραγγέλους. 

Στο Δήμο Ζίτσας κάλπες θα στηθούν στο παλαιό Δημαρχείο στην Ελεούσα, στο Δήμο Κόνιτσας στο Δημαρχείο, στο Δήμο Μετσόβου στο Δημαρχείο, στο Δήμο Πωγωνίου στο Δημαρχείο στο Καλπάκι.

Δυο εκλογικά τμήματα θα υπάρχουν στο Δήμο Βορείων Τζουμέρκων. Συγκεκριμένα, στο Δημαρχείο στα Πράμαντα και στο πρώην Δημαρχείο Κατσανοχωρίων στο Καλέντζι.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: ΚΙΝΑΛ - Πού θα στηθούν κάλπες την Κυριακή στο Νομό Ιωαννίνων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 4429796030885896149
item