Ο ξεπεσμός μιας σταρ: Η Μαντόνα «επιστράτευσε» και την κόρη - Ποζάρουν με αποκαλυπτικά εσώρουχα (φώτο)

Η Μαντόνα στην προσπάθεια της να εντυπωσιάσει «επιστράτευσε» και την κόρη της, καθώς η βασίλισσα της ποπ δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια σέξι φωτογραφία με την 25χρονη κόρη της Λούρδη Λεόν.

Η διάσημη τραγουδίστρια της ποπ ανέβασε στο Instagram μια άκρως αποκαλυπτική φωτογραφία, όπου ποζάρουν η ίδια και η κόρη της φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους.

Η 63χρονη βασίλισσα της ποπ, μετά τις σέξι φωτογραφίες που ανάρτησε την πριν μερικές εβδομάδες στον λογαριασμό της στο Instagram όπου ποζάρει ημίγυμνη με δικτυωτό καλσόν και ψηλοτάκουνες γόβες, φαίνεται πως τώρα θέλησε να μας «επανασυστήσει» το μεγαλύτερο παιδί της, την 25χρονη Λούρδη. 

«Είμαστε στην μπάντα! #Το καλύτερό μου μισό» έγραψε στη λεζάντα η Μαντόνα. 

 Η Λούρδη Λεόν, κόρη της Μαντόνα και του Κάρλος Λεόν, μολονότι έχει καλή σχέση με τη μητέρα της, αποκάλυψε σε μια συνέντευξή της τον Οκτώβριο ότι η διάσημη μαμά της ήταν αρκετά αυστηρή σε θέματα που αφορούσαν την ανατροφή των παιδιών της και ότι ζητούσε πειθαρχία στους κόλπους της οικογένειας.

«Η μαμά μου είναι μανιακή με τον έλεγχο, με ήλεγχε όλη μου τη ζωή», εξηγεί η 25χρονη Λούρδη στη συνέντευξή της στο Interview Magazine. «Αμέσως μόλις τελείωσα το Λύκειο αισθάνθηκα την ανάγκη να γίνω απόλυτα ανεξάρτητη», σημειώνει το νεαρό μοντέλο.

Ένας από τους τρόπους που τη βοήθησαν να κερδίσει την ανεξαρτησία της ήταν πληρώνοντας η ίδια τα δίδακτρα του κολεγίου της και το νοίκι του διαμερίσματός της στη Νέα Υόρκη, παρότι η μητέρα της έχει μια τεράστια περιουσία ύψους πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

«Στην οικογένειά μου μάθαμε να μην μας χαρίζεται τίποτα. Προφανώς, μεγάλωσα με τεράστια προνόμια. Αυτό δεν μπορώ να το αρνηθώ. 

Όμως νομίζω ότι η μαμά μου έβλεπε όλα αυτά τα παιδιά διασήμων και σκεφτόταν πως δεν ήθελε να γίνουν έτσι και τα δικά της. 

Επίσης, θεωρώ πως αν αφήνεις τους γονείς σου να σου πληρώνουν πράγματα, τότε έχουν περισσότερη δύναμη να σε ελέγχουν», επισημαίνει στη συνέντευξή της η Λούρδη. 

ρδη. 


Η Λεόν είπε επίσης στη συνέντευξή της ότι, καθώς μεγαλώνει, μαθαίνει να εκτιμά όλο και περισσότερο τα εμβληματικά τραγούδια της μητέρας της. 

«Δεν κριντζάρω», αναφέρει χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι όσο περνάνε τα χρόνια συνειδητοποιεί πόσο επιδραστική και εκπληκτική καλλιτέχνιδα είναι η μητέρα της, πόσο «μπροστά» από την εποχή της υπήρξε και πώς προωθούσε την ενδυνάμωση των γυναικών με τη μουσική και με τις πράξεις της.

Η Λούρδη είναι η κόρη της Μαντόνα με τον πρώην φίλο της Κάρλος Λεόν, με τον οποίο ήταν ζευγάρι από τον Σεπτέμβριο του 1994 έως τον Μάιο του 1997. Η 63χρονη ποπ σταρ έχει ακόμα έναν 21χρονο γιο που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της Γκάι Ρίτσι και πέντε υιοθετημένα παιδιά.

Η Λούρδη έχει απασχολήσει πολλές φορές τα δημοσιεύματα για τις τρίχες στο σώμα της, κυρίως στη μασχάλη, τις οποίες επιδεικνύει με κάθε τρόπο, όπως και η διάσημη μητέρα της. 

της. 

Η Λούρδη είναι το μεγαλύτερο από τα έξι παιδιά της Μαντόνα. Εκτός από μοντέλο είναι σχεδιάστρια μόδας και τραγουδίστρια.
epirusblog.gr
5 of 5
Ο ξεπεσμός μιας σταρ: Η Μαντόνα «επιστράτευσε» και την κόρη - Ποζάρουν με αποκαλυπτικά εσώρουχα (φώτο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3927990897142360391
item