Λευτέρης Πανταζής: Η πρώτη γνωριμία με τη Ζώζα Μεταξά και η εξομολόγηση για την κόρη τους, Κόνι – «Έτσι γεννήθηκε το κοριτσάκι μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, «Ανοιχτά» βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 9 Δεκεμβρίου ο Λευτέρης Πανταζής.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής  μεταξύ άλλων, μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια, για την κόρη του Κόνι Μεταξά και το πώς η Ζώζα Μεταξά του ανακοίνωσε ότι ήταν έγκυος, ενώ περιέγραψε και τη δύσκολη περίοδο που πέρασε το 2013 με ένα σοβαρό πρόβλημα υγεία που αντιμετώπισε.

«Όταν ήρθα στην Ελλάδα ήταν πολύ φτωχικά. Μέναμε σε μία τρώγλη, κοιμόμασταν κάτω, έβαζα το παντελόνι κάτω από το κρεβάτι μου για να μην σιδερώνεται. Στο σχολείο με φώναζαν ρωσάκι, ρωσοπόντιο και στην αρχή με ενοχλούσε λίγο. 

Έβγαλα το δημοτικό σε τρία χρόνια και στη συνέχεια έκανα διάφορες δουλειές του ποδαριού», είπε ο Λευτέρης Πανταζής για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια.

Η σχέση με τη Ζώζα και την κόρη του, Κόνι Μεταξά

«Γνωρίστηκα ένα βράδυ με τη Ζώζα στο νούμερο ένα κλαμπ της Αθήνας. Βλέπω έναν άγγελο μπροστά μου, σαν τη Ζωή Λάσκαρη. Λέω τι πλάσμα είναι αυτό… Έγινε ό,τι έγινε και χαθήκαμε. 

Μετά από 40 ημέρες έρχεται στο καμαρίνι και μου λέει έχω καθυστέρηση. Χαρά εγώ της είπα θα το αναγνωρίσω.

Μετά από δέκα ημέρες έρχεται και μου λέει πρέπει να συναντηθούμε με τους δικούς μου γιατί είναι δύσκολο να το κρατήσω αν δεν παντρευτούμε. 

Συναντηθήκαμε με τα πεθερικά, δεν ήταν πολύ καλή η πρώτη επαφή. Και είπαμε να πάμε να το ρίξουμε. Ο γιατρός ήταν πελάτης μας και φίλος μας και μας έπεισε ότι μπορούμε να έχουμε μέλλον ως ζευγάρι.

Έτσι γεννήθηκε το κοριτσάκι μας! Σαν τρελός πήγα στο νοσοκομείο. Όταν γεννήθηκε το παιδί ήμουν από πάνω και την κοιτούσα και της τραγουδούσα» εξομολογήθηκε ο Λευτέρης Πανταζής και ξέσπασε σε δάκρυα, μη μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή του για την κόρη του και τη γυναίκα που του χάρισε το μονάκριβο παιδί του.

Το πρόβλημα υγείας που τον σόκαρε

«Το 2013 έχασα τη φωνή μου. Εκεί που τραγουδούσα δεν μπορούσα να κουνήσω το χέρι μου. Έπαθα εγκεφαλικό μέσα στο ιατρείο και έχασα τη φωνή μου. Μου είπαν οι γιατροί πως θα μιλήσω σε έξι μήνες. Η πίστη μου στο θεό με βοήθησε εκείνη την περίοδο. 

Πήγα στο μοναστήρι να προσκυνήσω και μόλις μπήκα είδα τον Άγιο Γεώργιο δίπλα μου. Ενώ μου είχαν πει ότι θα αργήσω να μιλήσω και να τραγουδήσω, εγώ μίλησα την έκτη μέρα», περιέγραψε ο Λευτέρης Πανταζής.

epirusblog.gr
5 of 5
Λευτέρης Πανταζής: Η πρώτη γνωριμία με τη Ζώζα Μεταξά και η εξομολόγηση για την κόρη τους, Κόνι – «Έτσι γεννήθηκε το κοριτσάκι μου»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2000490453200368551

Τα καλύτερα

item