Ο Βαρθακούρης έκραξε άσχημα την Ψυχαράκη - «Μπορείς να βγάλεις έναν άνθρωπο από την "σπηλιά" αλλά...»

Το J2US φτάνει σιγά σιγά στην τελική ευθεία, ωστόσο αρκετά είναι τα άτομα τα οποία δεν θα μπορέσουν να εμφανιστούν στον μεγάλο τελικό του λαμπερού show καθώς έχουν βρεθεί θετικά στον κορωνοϊό.

Ανάμεσά τους και ο Χάρης Βαρθακούρης ο οποίος έκανε γνωστή την είδηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media. 

Να τονίσουμε πως το μουσικό του ζευγάρι είναι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη με την οποία κατά καιρούς είχε ακουστεί πως δεν τα πήγαιναν αρκετά καλά μεταξύ τους.

Έτσι, ο ίδιος θέλησε να κάνει μια νέα ανάρτηση στην οποία ρίχνει τα "καρφιά" του στην ίδια καθώς δεν του άρεσε το πως αντέδρασε την στιγμή που ο Stan του έλεγε περαστικά.

Οι αναρτήσεις του Χάρη Βαρθακούρη

Ανάρτηση Χάρη Βαρθακούρη

Χάρης Βαρθακούρης για Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Άννα Μαρία Ψυχαράκη - Η απάντηση του Χάρη Βαρθακούρη

Η αντίδραση του Γιάννη Πάριου όταν του αποκάλυψε πως νοσεί από κορωνοϊό

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε το πρωί της Τετάρτης (29/12) ο Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος λίγο αργότερα αποκάλυψε πως και τα παιδιά του δυστυχώς κόλλησαν.

Ωστόσο, η μόνη που την έχει γλιτώσει μέχρι στιγμής είναι η σύζυγός του, Αντελίνα, η οποία παρά το γεγονός ότι είναι συνεχώς μαζί του, δεν έχει ακόμα κολλήσει τον ιό. «Όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι στην οικογένεια Βαρθακούρη είναι πλέον θετικοί. Λογικό εφόσον τους φιλάω όλους ασταμάτητα. 

Η “κατσαρίδα” η γυναίκα μου βγήκε αρνητική!! Κι όχι μόνο κοιμόμαστε μαζί, έβηχα δίπλα της/πάνω της όλη τη Δευτέρα βράδυ!! Ποιος μπορεί να μου το εξηγήσει;;;», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Χάρης Βαρθακούρης.

Μάλισα, ο Χάρης Βαρθακούρης μεταξύ άλλων αποκάλυψε και την αντίδραση του πατέρα του, Γιάννη Πάριου, όταν του ανακοίνωσε πως δεν θα μπορέσει λόγω κορωνοϊού να διαγωνιστεί στον τελικό του J2US, με τον δεύτερο να του προτείνει να εμφανιστεί ο ίδιος στη θέση του.

«Και κάτι δια να ευθυμήσωμεν. Όταν πήρα εχθές τον πατέρα μου για να του πω ότι βρέθηκα θετικός, πάνω στην κουβέντα του θύμισα ότι, μέσα σε όλα, έχω και τον τελικό του J2US αυτό το Σάββατο και δεν θα καταφέρω να πάω.

Με ρωτάει: Και τι θα γίνει με τη δικιά σου.

Απαντώ: Λογικά θα βρουν αντικαταστάτη μου.

Και μου λέει: Θέλεις να πάω εγώ στη θέση σου;» αποκάλυψε στην ανάρτησή του ο Χάρης Βαρθακούρης.

Χάρης Βαρθακούρης η αντίδραση του Γιάννη Πάριου όταν του αποκάλυψε πως νοσεί από κορωνοϊό


epirusblog.gr
5 of 5
Ο Βαρθακούρης έκραξε άσχημα την Ψυχαράκη - «Μπορείς να βγάλεις έναν άνθρωπο από την "σπηλιά" αλλά...»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1643603938181923452
item