Νικολέτα Βλαβιανού κατά Βίκυς Κάβουρα για τις «απλήρωτες πρόβες» (Βίντεο)

Συνέντευξη παραχώρησε η Νικολέτα Βλαβιανού και μίλησε μεταξύ άλλων για την κόρη της, το εργασιακό bullying που έχει βιώσει και τη… Βίκυ Κάβουρα.

«Στην παράσταση που συμμετέχω, συμπρωταγωνιστώ με την κόρη μου. Είχα άγχος για τη Μαρία, αλλά είχε ενδιαφέρον. 

Όταν γέννησε η κόρη μου, ήμουν μέσα στον τοκετό. Εγώ είχα πανικοβληθεί, εκείνη ήταν πολύ ψύχραιμη. Το εγγονάκι μας είναι γλύκας. Τον λέω “Νίνο” από το Νικόλας και με έλεγε γιαγιά και του το έκοψα. 

Βρήκα πολλές δυσκολίες από νοοτροπίες και συνεργασίες στην πορεία μου κι ένιωθα άβολα, όταν μου είπε η κόρη μου ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός», δήλωσε αρχικά στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο bullying που είχε βιώσει στο παρελθόν στο εργασιακό της περιβάλλον: «Έχω ζήσει το bullying. Συγκεκριμένος άνθρωπος με απέκλειε για πολλά χρόνια από δουλειές. 

Απογοητευόμουν, αλλά δεν είχα περιθώριο να τα παρατήσω, γιατί είχα ένα παιδί και φυσικά μου άρεσε η δουλειά. Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν ήταν εύκολος συνεργάτης. Εγώ είχα απομακρυνθεί 18 χρόνια από τον χώρο για συγκεκριμένους λόγους».

Τέλος, έριξε τα «καρφιά» της για τη Βίκυ Κάβουρα αναφέροντας πως δεν ήταν δικό της επίτευγμα ότι ήρθε στο προσκήνιο το θέμα των «απλήρωτων προβών». «Ότι θα πληρώνονται οι πρόβες είναι παραφιλολογία. 

Το ότι ζητάμε να πληρώνονται οι πρόβες είναι πάγιο αίτημα, το οποίο δεν έχει σχέση με τη Βίκυ Κάβουρα. 

Κάθονται συνάδελφοι και συζητούν για τις πρόβες, τρέχουν στα υπουργεία και ξαφνικά μια συνάδελφος να λέει “έγινε από εμένα”. Η ίδια το είπε αυτό;», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. 

Δείτε το βίντεο:

epirusblog.gr
5 of 5
Νικολέτα Βλαβιανού κατά Βίκυς Κάβουρα για τις «απλήρωτες πρόβες» (Βίντεο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 9004797052702371702
item