Με ένα χιουμοριστικό βίντεο η Μαίρη Συνατσάκη επιβεβαίωσε ότι συγκατοικεί με τον Ίαν Στρατή

Η Μαίρη Συνατσάκη μετακομίζει ξανά, αλλά αυτή τη φορά θα μείνει με τον καλό της, Ίαν Στρατή, κάτω από την ίδια στέγη. Παρόλο που πριν μερικούς μήνες άλλαξε σπίτι, τώρα αποφάσισε να εγκατασταθεί σε ένα μεγαλύτερο, ώστε να συγκατοικήσει με τον σύντροφό της.

«Στο σπίτι που ήμουν, είμαι. Δεν πρόκειται να σχολιάσω τίποτα τέτοιο, η ζωή είναι πολύ περίεργη αυτή τη στιγμή. Τι να σου πω. Δεν αλλάζει η συνθήκη της ζωής, πάντως. Χωράμε και σε μικρά σπίτια» είχε δηλώσει πριν λίγες ημέρες στο «Πρωινό» η διάσημη YouTuber, χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες.

Ωστόσο, το βράδυ της Τρίτης 21 Δεκεμβρίου γνωστοποίησε στους διαδικτυακούς της φίλους όχι μόνο ότι μετακόμισε, αλλά και ότι πρόκειται να συγκατοικήσει με τον Ίαν Στράτη.

Η όμορφη influencer δημοσίευσε πλάνα από τη μετακόμιση και τη διαδικασία της τακτοποίησης. Το βίντεό της κλείνει με μία σκηνή από τα «Φιλαράκια», όπου η Μόνικα θα συγκατοικούσε με τον Τσάντλερ και έκλαιγε από τη χαρά της που θα μείνει με αγόρι!


Με αυτόν τον έξυπνο τρόπο η Μαίρη Συνατσάκη επιβεβαίωσε ότι από εδώ και πέρα θα μοιράζεται το ίδιο σπίτι με τον σύντροφό της, Ίαν Στρατή.

epirusblog.gr
5 of 5
Με ένα χιουμοριστικό βίντεο η Μαίρη Συνατσάκη επιβεβαίωσε ότι συγκατοικεί με τον Ίαν Στρατή
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6182837294798162711
item