Αφροδίτη Λιάντου: «Ακόμη έχω άγχος αλλά είναι παραγωγικό»

Η Αφροδίτη Λιάντου δεν μοιάζει μόνο σαν δυο σταγόνες νερό με τη μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια, αλλά έχει κληρονομήσει και το ταλέντο της.

Άλλωστε, και ο πατέρας της, Γιώργος Λιάντος, είναι ηθοποιός, ο οποίος είχε παντρευτεί με την Εβελίνα το 1999, όμως το 2001 αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. 

Η Αφροδίτη έχει σπουδάσει μουσική, έκανε μιούζικαλ από 12 ετών, ενώ έχει ήδη δώσει δείγμα γραφής στη μουσική με τα υπέροχα τραγούδια της.

Φέτος κάνει το πρώτο της μεγάλο βήμα στην υποκριτική, αφού πρωταγωνιστεί στην πολύ επιτυχημένη καθημερινή σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς», που προβάλλεται από Κυριακή μέχρι Πέμπτη, και έχει ξεχωρίσει με την ερμηνεία της. 

«Νιώθω πολύ τυχερή που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία, και ειδικότερα σε μια περίοδο αρκετά δύσκολη. 

Ήθελα πολύ να πάει καλά και νιώθω πολύ ευτυχισμένη που ο κόσμος την έχει αγαπήσει όσο και εμείς». 

Αρκετές σκηνές είναι με σπουδαίους ηθοποιούς και η Αφροδίτη νιώθει πως κάνει μάθημα μαζί τους.

«Στις αρχές, το άγχος μου ήταν πολύ μεγάλο, αλλά με τον καιρό και με την καθημερινή τριβή άρχισα να το ξεπερνάω. Εννοείται πως ακόμη έχω άγχος, αλλά είναι παραγωγικό.

Έχω σκηνές με ηθοποιούς που θαύμαζα και θαυμάζω και κάθε γύρισμα που θα έχω μαζί τους είναι ένα μάθημα για μένα. 

Με βοηθούν να βελτιωθώ και να εξελιχθώ μόνο και μόνο βλέποντας τους να παίζουν», εξήγησε η νεαρή ηθοποιός στο «Secret». 

Φυσικά, δίνει βάση και στα όσα της λέει η Εβελίνα Παπούλια, μια από τις καλύτερες ηθοποιούς που έχουμε. «Τη συμβουλεύομαι και την ακούω, γιατί είναι χρόνια στον χώρο και σίγουρα γνωρίζει πολλά παραπάνω. 

Παρ' όλα αυτά, πάντοτε φιλτράρω τα πράγματα και συνήθως επιλέγω να πηγαίνω με το ένστικτο μου», είπε η Αφροδίτη Λιάντου.


epirusblog.gr
5 of 5
Αφροδίτη Λιάντου: «Ακόμη έχω άγχος αλλά είναι παραγωγικό»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2927827309690957250
item