Άγγελος Διονυσίου: Υπήρχε σύντροφος στη ζωή μου που ήταν και σύντροφος του πατέρα μου

Για τον πατέρα του, τη σχέση τους, την πορεία του στο ελληνικό τραγούδι μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Άγγελος Διονυσίου. 

Όπως μάλιστα αποκάλυψε υπήρχε στη ζωή του σύντροφος η οποία ήταν και σύντροφος του πατέρα του Στράτο Διονυσίου.

«Όταν έχεις έναν πατέρα, που έχει τέτοιο όνομα, δεν περιμένεις να κάνεις μεγάλη καριέρα. Στη δικιά μου περίπτωση ήταν κατά λάθος. Βρέθηκα με κάποια παρέα σε ένα μαγαζί και με σήκωσε η τραγουδίστρια να πω ένα τραγούδι. 

Έτσι, μου έκανε ο επιχειρηματίας πρόταση να τραγουδήσω», είπε μιλώντας στην εκπομπή του Mega «ΜEGA Καλημέρα» για την πορεία του στη μουσική.

«Έχω ακούσει σχόλια ότι βοηθήθηκα επειδή είμαι γιος του Στράτου Διονυσίου»

«Ο μπαμπάς μου όταν ξεκινούσα μού είπε ότι δεν θα έχω καμία βοήθεια ποτέ από εκείνον. Ποτέ δεν βγήκαμε μαζί στην πίστα, ποτέ δεν πήρε κάποιο τηλέφωνο κάποιον συνθέτη για να μου δώσει τραγούδι. 

Όταν τραγουδάω δικά του τραγούδια δεν σκέφτομαι ότι τα έχει πει ο πατέρας μου γιατί θα με πιάσουν τα κλάματα» είπε.

«Έχω ακούσει σχόλια ότι βοηθήθηκα επειδή είμαι γιος του Στράτου Διονυσίου, παραδέχτηκε.

Στη συνέχεια μίλησε για τον πατέρα Στράτο και την μητέρα του, που δεν ξεπέρασε την απώλειά του.

«Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε ενωμένη την οικογένεια. Να είμαστε όλοι μαζί, να τρώμε μαζί. Αυτό το έχω και εγώ. Η μητέρα μου είναι ταγμένη στον Στράτο. Δεν συνηθίζεται η απώλεια του. Ήταν μαζί από τα 15 και δεν γνώρισε άλλον άντρα. 

Εμείς δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα με το να ξαναφτιάξει τη ζωή της αλλά εκείνη δεν το ήθελε» δήλωσε ο Άγγελος Διονυσίου.

Παράλληλα ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στα αδέρφια του, Στέλιο και Διαμαντή, που είναι επίσης τραγουδιστές. «Δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ μας. Εγώ πήρα τον Στέλιο και τον πήγα στη δισκογραφική και έκατσα 4 χρόνια χωρίς δίσκο για να κάνει αυτός» σημείωσε.

Μιλώντας για τα τραγούδια του, υπογράμμισε: «Το «φίλα με απόψε» το είχε απορρίψει ο Δημήτρης Μητροπάνος και το είπα εγώ και εγώ είχα απορρίψει τον «χιονάνθρωπο». Εγώ πάντα έκανα ένα βηματάκι πίσω για να γίνει το σχήμα. Τραγουδιστής έχει πει ότι ήθελε να βγει μετά από εμένα».

«Υπήρχε μία σύντροφος στη ζωή μου, που ήταν και σύντροφος του πατέρα μου. Έτυχε κάποια στιγμή μετά από χρόνια. Δεν το ήξερα και μου το είπε η ίδια», αποκάλυψε.epirusblog.gr
5 of 5
Άγγελος Διονυσίου: Υπήρχε σύντροφος στη ζωή μου που ήταν και σύντροφος του πατέρα μου
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 165866977085727108
item