Άρτα: Παράταση για τρεις μήνες σε καθαριότητα και σίτιση νοσοκομείων

ΜΕ τροπολογία που κατατέθηκε και ψηφίστηκε στη Βουλή, δίνεται τρίμηνη παράταση στους εργαζόμενους στην καθαριότητα και σίτιση των νοσοκομείων της χώρας, μεταξύ των οποίων και της Άρτας.

Η σύμβαση εργασίας τους έληγε 31 Δεκεμβρίου 2021, οπότε το «φιλί ζωής» διαρκεί έως 31 Μαρτίου 2002, όταν και θα κορυφωθεί εκ νέου η αγωνία, καθώς το ερώτημα για ανάθεση των συγκεκριμένων τομέων σε ιδιώτες εξακολουθεί να αιωρείται.

Απ’ ότι μας πληροφορεί ο διοικητής Ευάγγελος Ντάκουλας, η τρίμηνη παράταση πρόκειται να συζητηθεί σήμερα Τετάρτη σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του νοσηλευτικού ιδρύματος και η εισήγηση θα είναι θετική, ενώ «ναι» αναμένεται να πουν και τα μέλη του.

Όλα καλά, αλλά στην κυβέρνηση το θεωρούν φρόνιμο εργαζόμενοι που δίνουν καθημερινά κάτω από αντίξοες συνθήκες λόγω πανδημίας τον δικό τους αγώνα, να συνεχίζουν να βρίσκονται υπό την διαρκή απειλή της απόλυσης; 

Και γιατί τέλος πάντων το «μαγειρεύουν» τόσο πολύ αφού αποδεδειγμένα η σημερινή σχέση εργασίας κρίνεται οικονομικά πιο συμφέρουσα απ’ ότι εάν καθαριότητα και σίτιση ανατεθούν σε εργολάβο; Εκτός κι αν θέλουν να στείλουν άλλο μήνυμα…

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Παράταση για τρεις μήνες σε καθαριότητα και σίτιση νοσοκομείων
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 904309978064323095
item