Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η συμβουλή της για τις μέρες που δυσκολευόμαστε να σηκωθούμε από το κρεβάτι

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου απέχει από την τηλεόραση τον τελευταίο καιρό. Έχει αφοσιωθεί στα βιβλία της και μάλιστα το τελευταίο της, με τίτλο «Ζήτα μου και θα σου δοθεί», παρουσιάστηκε πρόσφατα και στην Αθήνα. 

Μέσα από αυτό μας δίνει μυστικά ευεξίας και τρόπους για να πετύχουμε τους στόχους μας. Tips μας δίνει όμως και μέσα από τα social media της.

«Είναι μια δύσκολη ζωή. Μερικές μέρες είναι δύσκολο να σηκωθείς από το κρεβάτι και να ξεκινήσεις. Γιατί; Πώς γίνεται ο ενθουσιασμός μας να πέφτει τόσο εύκολα; Γιατί δεν μπορούμε να τον διατηρήσουμε; Απλό πραγματικά. 

Προσπαθούμε να αντιστρέψουμε τη ροή ενέργειας σε ένα σύμπαν όπου όλη η ενέργεια ακτινοβολεί προς τα έξω. 

Προσπαθούμε να παραβιάσουμε έναν από τους πνευματικούς νόμους», σημειώνει στην τελευταία της ανάρτηση η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

«Μας διδάσκουν ότι η νίκη και το επίτευγμα έχει να κάνει με το να παίρνεις και να κρατάς, όταν η αλήθεια είναι ότι έχει να κάνει με το να δίνεις. 

Οι νικητές είναι αυτοί που δίνουν όχι αυτοί που παίρνουν, και ο ορισμός τους για τη νίκη δεν είναι να ξεπεράσουν τον άλλον, αλλά να ξεπεράσουν την αδράνειά τους και να δώσουν κάτι από τον εαυτό τους σε κάποιον ή κάτι άλλο εκτός από τον εαυτό τους. 

Αυτό αντιστρέφει τη ροή της ενέργειας από έξω προς τα μέσα σε από μέσα προς τα έξω, και όπως όλοι γνωρίζουμε, η βαθύτερη ικανοποίηση στη ζωή προέρχεται από το να δίνεις», σημειώνει.

Και καταλήγει: «Αν και είναι δύσκολο να καταλάβουμε ότι ζούμε μια ζωή δίνοντας, όταν όλοι οι άλλοι παίρνουν, υπάρχει ένας αρχαίος νόμος που διασφαλίζει ότι αν τον εφαρμόσουμε, δεν θα χάσουμε  ποτέ . 

Νομίζω ότι ξέρετε ποιος είναι αυτός ο νόμος. Τον έχω παραθέσει κι εγώ κατ’ επανάληψη στα 3 τελευταία βιβλία μου. 

Σας δίνει  κίνητρα με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Δεν χρειάζονται μαγικές φόρμουλες ή άκαμπτα συστήματα πεποιθήσεων …δοκίμασέ το σήμερα!! Αυτό που δίνεις είναι αυτό που… παίρνεις! Απλά. Καλημέρα σας».

epirusblog.gr
5 of 5
Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η συμβουλή της για τις μέρες που δυσκολευόμαστε να σηκωθούμε από το κρεβάτι
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 609755094253460982
item