Άρτα: Την Άρτα επισκέφτηκε η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη

Την πόλη της Άρτας επισκέφτηκε η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Αρταίων, Χρήστου Τσιρογιάννη. 

Σκοπός της συγκεκριμένης επίσκεψης ήταν να τεθούν επί τάπητος τόσο από το Δήμαρχο Αρταίων όσο και από άλλους φορείς της περιοχής μας ζητήματα που αφορούν την τουριστική ανάπτυξη της Άρτας, αλλά και να συμμετάσχει η κα Ζαχαράκη στη λιτή τελετή για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία της πόλης μας. 

Επιπρόσθετα, σήμερα Σάββατο η κα Ζαχαράκη θα μεταβεί στη Δημοτική Πινακοθήκη Άρτας “Γιάννης Μόραλης” για να επισκεφτεί τη μεγάλη έκθεση με έργα του αείμνηστου Αρτινού ζωγράφου.

Η κα Ζαχαράκη κατά την επίσκεψή της στο Δημαρχείο Άρτας, συνοδευόμενη από τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργο Στύλιο, άκουσε τους προβληματισμούς όλων των παρευρισκόμενων φορέων γύρω από το θέμα της τουριστικής ανάπτυξης στον τόπο μας.


Ο κ. Τσιρογιάννης παρουσίασε εκτενώς το πρόγραμμά του και τα σχέδιά του γύρω από τον τουρισμό, ενώ ανέφερε και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σε κάποια συγκεκριμένα θέματα, ζητώντας τη μεσολάβηση της Υφυπουργού για την επίλυσή τους. 

Το παρών στο Δημαρχείο έδωσαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Κεντρικών Τζουμέρκων, Χρήστος Χασιάκος, ο Δήμαρχος Γεωργίου Καραισκάκη, Περικλής Μίγδος, η Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά, Ροζίνα Βαβέτση, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας, Γιάννης Γκολομάζος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας και Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας, Δημήτρης Χουλιάρας, η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Άρτας, κ. Παρασκευή Χαμπηλομάτη, και άλλοι φορείς που σχετίζονται με δομές και τουριστικές επιχειρήσεις. 

Η Υφυπουργός άκουσε όλους τους προβληματισμούς τους και αντήλλαξε μαζί τους απόψεις και προτάσεις.


Δυστυχώς, ο άσχημος καιρός και η πανδημία δεν επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί μια μεγάλη γιορτή για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο κέντρο της πόλης μας. 

Η έντονη βροχή και το κρύο αποτέλεσαν ακόμη μεγαλύτερο ανασταλτικό παράγοντα -μετά την πανδημία- για να συγκεντρωθούν οι Αρτινοί σήμερα το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της πόλης μας και να απολαύσουν το άναμμα του δέντρου. 

Με λίγο κόσμο λοιπόν, ο Δήμαρχος Αρταίων και η Υφυπουργός Τουρισμού άναψαν το όμορφο δέντρο στο κέντρο της πόλης μας, κηρύσσοντας έτσι την επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων.

Επρόκειτο για μια λιτή και όμορφη τελετή με τη συνοδεία των μελωδιών της Φιλαρμονικής του Μ/Φ Συλλόγου “Σκουφάς”, εικόνες τις οποίες σας μεταφέρουμε μέσα από τις φωτογραφίες που συνοδεύουν το άρθρο αυτό.

Εμείς να ευχηθούμε Χρόνια Πολλά σε όλους!


epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Την Άρτα επισκέφτηκε η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 3086513142263585491

Τα καλύτερα

item