Γιάννενα: Επίκαιρο το έργο πεζοδρόμου γύρω από τη λίμνη τόνισε ο Περιφεριάρχης Ήπείρου

Στην επικαιρότητα ενός μεγάλου έργου ή συνόλου έργων που θα αναδείξουν το παραλίμνιο μέτωπο αναφέρθηκε ο Αλ. Καχριμάνης.

Στην επικαιρότητα ενός μεγάλου έργου ή συνόλου έργων που θα αναδείξουν το παραλίμνιο μέτωπο προς όφελος των πολιτών αναφέρθηκε με δηλώσεις του την Παρασκευή ο Περιφερειάρχης Αλ. Καχριμάνης.

Αναφέρθηκε στην προοπτική του έργου της περιμέτρου της λίμνης με ποδηλατόδρομο και πεζόδρομο καθώς και σημεία θέασης και αναψυχής, αλλά και στη δημουργία ενός πάρκου στην περιοχή του Κατσικά.

«Παρεμβάσεις όπως ο νέος πεζόδρομος – ποδηλατόδρομος που έχει ήδη ενταχτεί στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” μαζί με το μεγάλο πάρκο και άλλες παρεμβάσεις  θα αλλάξουν εντελώς την προοπτική της παραλίμνιας περιοχής Θα είναι μια επανάσταση» σημείωσε.

Παράλληλα, ανέφερε ότι απόφαση του ΣτΕ απέρριψε προσφυγή κι αυτό ανοίγει τον δρόμο για τη δημιουργία ξενοδοχειακών μονάδων στην περιοχή του Βοτανικού.

Ο Περιφερειάρχης τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στην Αθήνα ώστε να είναι παρών για τις ανάγκες συντονισμού της μεταφοράς των υλικών του κλειστού Ξιφασκίας από το Ελληνικό στα Γιάννενα, κι όπως είπε, όλα μπαίνουν σε μια σειρά. Ειδικό κλιμάκιο μηχανικών με τους οποίους και συναντήθηκε εποπτεύει τις εργασίες παράλληλα με τους ανθρώπους που έστησαν την ολυμπιακή εγκατάσταση το 2004.

«Αυτό που θα φτιάξουμε δεν υπάρχει ούτε στη δυτική ούτε στη βόρεια Ελλάδα» τόνισε ο κ. Καχριμάνης.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Επίκαιρο το έργο πεζοδρόμου γύρω από τη λίμνη τόνισε ο Περιφεριάρχης Ήπείρου
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 4554242582724133352
item