Πρέβεζα: Σε γιορτινούς ρυθμούς κινείται ο Δήμος Πρέβεζας – Τη φωταγώγηση του δέντρου στη Λέσχη Αξιωματικών θα πραγματοποιήσει ο Δήμαρχος

O Δήμος Πρέβεζας κινούμενος στο  πλαίσιο αυτό  θα πραγματοποιήσει  εκδηλώσεις προσαρμοσμένες στα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, οι οποίες όμως δεν θα υστερούν στο να προσφέρουν χαρά και ζεστασιά, και να συμβάλλουν στο Πνεύμα των ημερών αυτών, δίνοντας έμφαση στα παιδιά που βιώνουν μία ιδιαίτερα δύσκολη  κατάσταση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. 

Η “εκκίνηση “ θα δοθεί την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00 με το άναμμα του μεγάλου Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Λέσχη  Αξιωματικών με την συμμετοχή της  Φιλαρμονικής του Δήμου και των Κρουστωδών  της Ιόνιου   Μουσικής  Σχολής  Πρέβεζας.

Θα  ακολουθήσουν σε ημερομηνίες  και χώρους που θα ανακοινωθούν:

  •  Παιδική  θεατρική  παράσταση  «Όλιβερ Τουίστ» και στις 3  Δημοτικές Ενότητες (Πρέβεζας, Λούρου. Ζαλόγγου).
  • Προβολή δύο Χριστουγεννιάτικων ταινιών για μικρούς και μεγάλους  και στις  3 Δημοτικές Ενότητες .
  • Βραδιά με παραδοσιακά κάλαντα από το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας και τη Δημοτική Φιλαρμονική.
  • Επίσης, ο Αι Βασίλης θα μοιράσει δώρα και ατομικά Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα σε όλα τα παιδιά για να μπορέσουν και αυτά να νοιώσουν πιο όμορφα τις Άγιες αυτές ημέρες.

Επιπλέον στην Πλατεία Ανδρούτσου και στην “Θεοφάνειο “ Αίθουσα Τέχνης έχουν τοποθετηθεί  3 ξύλινοι οικίσκοι οι οποίοι θα  μπορούν να παραχωρηθούν για τις  γιορτινές δράσεις συλλόγων και σχολείων   κατόπιν  επικοινωνίας τους με το   Γραφείο Πολιτισμού  (πρ.Λαϊκή Αγορά Πρέβεζας τηλ. 2682025325).

Το σύνολο των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί με την τήρηση των μέτρων που προβλέπονται από τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Παράλληλα με το φωτισμό και στολισμό κεντρικών δρόμων και σημείων της πόλης και των μεγάλων οικισμών του Δήμου, και το στολισμό του μεγάλου δέντρου παραπλεύρως της Λέσχης Αξιωματικών

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Σε γιορτινούς ρυθμούς κινείται ο Δήμος Πρέβεζας – Τη φωταγώγηση του δέντρου στη Λέσχη Αξιωματικών θα πραγματοποιήσει ο Δήμαρχος
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 189719657272397053
item