Κι άλλο «θύμα» του κορονοϊού: Θετική η Ντόρα Μακρυγιάννη

Η Ντόρα Μακρυγιάννη αποκάλυψε ότι νοσεί από κορονοϊό και περιέγραψε τα συμπτώματα.

Η Ντόρα Μακρυγιάννη ανήκει ανάμεσα στα 35.580 επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊό. 

Σχεδόν όλη η ελληνική showbiz νοσεί από ιό και ύστερα από την Δέσποινα Βανδή, Κόνι Μεταξά, Γιώργο Θεοφάνους και πολλούς ακόμη, προστέθηκε και η ηθοποιός.

Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, αποκάλυψε το γεγονός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media και περιέγραψε τα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν.

«Ευτυχώς που υπάρχουνε τα φίλτρα σε αυτές τις περιπτώσεις και μας σώζουνε. 

Όπως καταλάβατε στο προηγούμενο στόρι μου έτσι το λίγο πιο χιουμοριστικό, γιατί δεν έχω πια τρόπο άλλον, να αντιμετωπίσω αυτή την κατάσταση, ανήκω κι εγώ πια σε αυτούς τους, πόσο είπε σήμερα; 30, 38 δεν ξέρω έχω χάσει το μέτρημα, σε αυτούς που δεν τα κατάφεραν, δεν το απέφυγαν είμαι κι εγώ πια ένα κρούσμα επιβεβαιωμένο, μπορείτε να με ακούσετε κιόλας. 

Σαν ίωση είναι ακόμα, μάλλον είναι η Όμικρον, δεν ξέρω τι να σας πω, κάναμε το pcr και δεν μας λένε τι είναι. Είναι η Δέλτα, είναι η Όμικρον, τι συμβαίνει; Αυτά λοιπόν από μένα. Α! Έχω μια ιδέα. 

Αφού οι περισσότεροι πια είμαστε αυτοί που έχουμε κολλήσει γιατί δεν βγαίνουμε εμείς στους δρόμους να κυκλοφορούμε ελεύθερα κι εσείς οι ελάχιστοι πια που έχετε μείνει να μείνετε σπίτι να προστατευτείτε; Μείνετε πια εσείς μέσα να βγούμε εμείς έξω γιατί είμαστε πάρα πολλοί».


epirusblog.gr
5 of 5
Κι άλλο «θύμα» του κορονοϊού: Θετική η Ντόρα Μακρυγιάννη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1854810809277900079
item