Ελίνα Κέφη: «Έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση»

Συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή παραχώρησε η Ελίνα Κέφη.

Η πρώην παρουσιάστρια και μοντέλο μίλησε για την τηλεόραση, τις συνεργασίες της, αλλά και την καταγγελία που έκανε εναντίον συντρόφου της που την κακοποιούσε.

«Υπάρχουν πολλά πράγματα που με χαλάνε στην τηλεόραση. Το Bachelor θα έπρεπε να είχε κοπεί από την δεύτερη μέρα της προβολής του. 

Εμείς πάμε τώρα να πούμε στα νέα κορίτσια "μαλλιοτραβηχτείτε και βριστείτε, για την καρδιά ενός άντρα"; Με ενοχλεί ακόμα και που αναδημοσιεύονται από άλλες εκπομπές», είπε σχετικά με τα προγράμματα που προβάλλονται στην τηλεόραση.

Για τις δικές της συνεργασίες, αποκάλυψε πως σε κάποια εκπομπή, όπου συμμετείχε, το κλίμα ήταν πολύ κακό και είχε έρθει πολλές φορές σε δύσκολη θέση, ενώ υπήρχε κόντρα μεταξύ της ίδιας και της κεντρικής παρουσιάστριας.

Στη συνέχεια μίλησε για τις σχέσεις, από τις οποίες έχει περάσει και αποκάλυψε πως σε μία από αυτές χρειάστηκε να προχωρήσει σε καταγγελία. «Έχω υπάρξει σε σχέση που υπήρχε κακοποιητική συμπεριφορά. Δεν με χτύπησε, αλλά τα λόγια του ήταν επώδυνα. 

Όταν είσαι μέσα σε μία τέτοια σχέση, δεν το καταλαβαίνεις. Γίνεται λίγο σαν ιδρυματοποίηση. Ευτυχώς άλλαξε γρήγορα αυτό. Ξέρω πολλές τέτοιες περιπτώσεις, μία τέτοια περίπτωση πήγα και την κατήγγειλα. Υπάρχουν πολλά τέτοια περιστατικά και στην τηλεόραση, που δεν λέγονται», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, για το διαζύγιο που πήρε, η Ελίνα Κέφη εξήγησε πως είναι κάτι που δεν ήθελε και πάλεψε πολύ για το γάμο της. «Πήρα πολλή αγάπη, αλλά δεν ήξερα πως να το εκδηλώσω. Δεν έφταιγα εγώ για το διαζύγιό μου, το παίδεψα επτά χρόνια. 

Για να ξαναπαντρευτώ θέλω να ζήσω μία πολύ μεγάλη αγάπη και την περιμένω σαν τρελή. Δεν έχω νιώσει την ανάγκη να αποκτήσω ένα δικό μου παιδί», δήλωσε κλείνοντας.

epirusblog.gr
5 of 5
Ελίνα Κέφη: «Έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2714162983774276131
item