Στη ΜΕΘ με οξυγόνο ο Γιώργος Τράγκας - Είναι ανεμβολίαστος

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία» με κορωνοϊό βρίσκεται ο Γιώργος Τράγκας.1:

Νωρίτερα, ο κ. Πάρις Κουρτζίδη με ανάρτησή του ανέφερε ότι η κατάστασή του είναι κρίσιμη και ότι έχει διασωληνωθεί:

«Ο Γιώργος Τράγκας τελικά χρειάστηκε να διασωληνωθεί. 

Η μάχη που πλέον καλείται να δώσει είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και εξαιρετικά σκληρή! Μέχρι σήμερα έχει αποδείξει ότι βρίσκει πάντα τον τρόπο για να βγαίνει, ακόμη κι από τέτοιες μάχες, ΝΙΚΗΤΗΣ. 

Έτσι ευχόμαστε να γίνει και τώρα!», έγραψε στο twitter ο Πάρις Κουρτζίδης. 

 Τράγκας: «Χορεύω τανγκό με τον Covid» - Η ανάρτησή του όταν έμαθε ότι έχει κορωνοϊό

Πριν από τέσσερις ημέρες ο Γιώργος Τράγκας με ανάρτησή του είχε γνωστοποιήσει ότι διεγνώσθη με κορωνοϊό, λέγοντας ότι χορεύει «τανγκό με τον Covid-19:

«Χορεύω τανγκό με τον Covid-19 που γελάει σαρδόνια με τα πρόστιμα του Μητσοτάκη.

Χορεύοντας τανγκό με τον COVID-19, έχασα το βηματισμό μου ακούγοντας το πρόστιμο που έβαλε στους κατοίκους αυτής της χώρας άνω των 60 ετών, αν δεν εμβολιαστούν ταχύτατα! 

Ο ιός πήρε ένα σαρδόνιο ύφος και μου είπε: «Δεν θα αφήσει φράγκο στις τσέπες όλων των πολιτών. Δεν έχει καταλάβει ότι εγώ θα στριφογυρνώ ανάμεσά σας, είτε είστε εμβολιασμένοι, είτε είστε ανεμβολίαστοι.

Σε καραντίνα, μαζί με τη σύζυγό μου Μαρία Καρρά, διαπιστώσαμε ότι τα πραγματικά ζοριλίκια του COVID-19, ακολουθούν αμέλειες και φαιδρότητες. 

Παραδείγματος χάριν αυτό το κράτος, ενώ έχει τους διαβητικούς στις πρώτες ομάδες υψηλού κινδύνου, τους έχει εξαιρέσει από τα μονοκλωνικά αντισώματα. 

Βλέπετε ο κ. Μητσοτάκης στα θέματα Δημόσιας Υγείας συμπεριφέρεται ως «ψιλικατζής». Σε μια χώρα 10 εκατομμυρίων, παρέλαβε 2000 δόσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων.

Κατά τα άλλα θα επανέλθουμε με τη Μαρία στο ραδιόφωνο (με τη βοήθεια του Υψίστου), μόλις τελειώσει η περίοδος της καραντίνας».epirusblog.gr
5 of 5
Στη ΜΕΘ με οξυγόνο ο Γιώργος Τράγκας - Είναι ανεμβολίαστος
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 8108659127389480501
item