Τζώρτζογλου – Μαριόλα: Το απίθανο στολίδι που κοσμεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα  στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους και μας έδειξαν ένα ξεχωριστό στολίδι που κοσμεί στο δέντρο τους!

Το ζευγάρι στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του πριν από λίγες μέρες και έχουν τοποθετήσει και μία ιδιαίτερη μπάλα…

Η Σοφία Μαριόλα και ο Στράτος Τζώρτζογλου στόλισαν ένα κατάλευκο χριστουγεννιάτικο δέντρο με λευκές μπάλες που έχουν χρυσόσκονη και πολύ λάμψη.

Όμως ένα στολίδι μας τράβηξε το βλέμμα! Πρόκειται για μία χριστουγεννιάτικη μπάλα που είναι διάφανη και έχει μέσα της μία φωτογραφία του ζευγαριού, δείχνοντας και με αυτό τον τρόπο πως ο έρωτάς τους καλά κρατεί!

Η Σοφία Μαριόλα δημοσίευσε βίντεο με το χριστουγεννιάτικο δέντρο της και εμείς κολλήσαμε με το εν λόγω στολίδι!

Δείτε το και εσείς στα παρακάτω βίντεο!

H Σοφία Μαριόλα έχει αναφέρει σε κοινή συνέντευξη με τον ηθοποιό : «Είμαστε 4-4,5 χρόνια μαζί, αλλά είναι σαν να γνωριστήκαμε χθες. Δεν τον ξέρω ακόμα τέλεια, δε μου φτάνει το 24ωρο με αυτό τον άντρα».

Και ο Στράτος Τζώτζογλου τόνισε: «Δεν τελείωσε το παιχνίδι επειδή είμαι 56 ετών. Τις δυνάμεις τις κρύβει η καρδιά σου. Η Σοφία με το ενεργειακό της χαμόγελο με κάνει να κρατάω ψηλά τα όπλα», με τη γυναίκα του να προσθέτεθ: «Κανείς δε θεωρεί δεδομένο τον άλλο, και αυτό μας εξελίσσει».

Με τον Στράτο να δηλώνει: «Κάθε μέρα που βλέπω τη Σοφία λέω είναι αλήθεια αυτό; Συμβαίνει; Έχω μια ερωτηματική ερωτική διάθεση συνέχεια»!

epirusblog.gr
5 of 5
Τζώρτζογλου – Μαριόλα: Το απίθανο στολίδι που κοσμεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6657224785266331359
item