Άρτα: Ακυρώνονται οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του δήμου Άρταίων

Στην ακύρωση όλων των εκδηλώσεων που ήταν προγραμματισμένες από σήμερα Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021, προχώρα ο Δήμος Αρταίων ύστερα, από την κυβερνητική απόφαση για Πανελλαδική ματαίωση των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων των Δήμων...
«Με αίσθημα ευθύνης, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων Covid- 19, προχωράμε σε ακύρωση των προγραμματισμένων μας εκδηλώσεων. 
Η κυβερνητική απόφαση για πανελλαδική ματαίωση όλων των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που είχαν προγραμματίσει οι Δήμοι, δυστυχώς ακυρώνει και το πρόγραμμα του Δήμου μας.
Εύχομαι αυτή να είναι η τελευταία χρονιά, που οι συνθήκες θα μας επιβάλλουν κάτι παρόμοιο. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση», ανέφερε σε σχετική του δήλωση o Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Λιόντος.

Η λειτουργία της Δημοτικής Πινακοθήκης «Έκθεση Γιάννης Μόραλης – Στη Γενέτειρα», η λειτουργία της έκθεση «ΕΝΤΕΥΞΙΣ» – Έκθεση φωτογραφίας 20 φωτογραφικών ομάδων απ’ όλη την Ελλάδα στα δημοτικά καταστήματα στον Αγ. Δημήτριο (κτίρια ΣΕΣ), καθώς και το πρόγραμμα των μουσικών περασμάτων της Φιλαρμονικής του Μ/Φ «ΣΚΟΥΦΑΣ» θα συνεχιστούν κανονικά τηρώντας τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Ακυρώνονται οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του δήμου Άρταίων
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 4697979317057912422
item