Η εξομολόγηση του Ben Affleck: «Θα έπινα ακόμα, αν παρέμενα παντρεμένος με την Jennifer Garner»

Ο Ben Affleck, που πάλευε για χρόνια με τον εθισμό του στο αλκοόλ, πρόσφατα έκανε μια δήλωση, για την πρώην σύζυγό του και την οικογένειά του που δεν περιμέναμε να ακούσουμε αφού δεν είναι και τόσο κολακευτική.

Συγκεκριμένα ο Ben Affleck εμφανίστηκε στην εκπομπή «Howard Stern Show» και εξομολογήθηκε  πως ένιωθε παγιδευμένος στην ζωή που είχε με την Jennifer Garner και την οικογένειά του.

«Θα έπινα ακόμα. Είναι ο λόγος που ξεκίνησα να πίνω. Ήμουν παγιδεύμενος. Δεν ήθελα να αφήσω εξαιτίας των παιδιών αλλά δεν ήμουν κι ευτυχισμένος. Δεν ήξερα τι να κάνω και αυτό που έκανα ήταν να πίνω ένα μπουκάλι ουίσκι και να κοιμάμαι στον καναπέ, κάτι που δεν ήταν η λύση», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ηθοποιός έχει μπει σε κλινική αποτοξίνωσης πολλές φορές, το 2001, το 2017 αλλά και το 2018 όταν εκείνος και η Garner οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους.

Πριν τον χωρισμό, όπως είπε, τόσο εκείνος όσο και η πρώην σύζυγός του έκαναν τα πάντα για να σώσουν τον γάμο τους, αλλά δεν τα κατάφεραν

«Η αλήθεια είναι ότι πήραμε τον χρόνο μας, πήραμε την απόφαση, απομακρυνθήκαμε. Είχα ένα γάμο που δεν λειτούργησε με έναν άνθρωπο που αγαπώ και σέβομαι αλλά δεν έπρεπε να παραμείνω σε γάμο. Αυτό συμβαίνει. 

Προσπαθήσαμε επειδή είχαμε παιδιά. Κι οι δύο νιώσαμε ότι ο γάμος μας δεν θα έπρεπε να είναι το πρότυπο που βλέπουν τα παιδιά μας», είπε ο Ben Affleck.

epirusblog.gr
5 of 5
Η εξομολόγηση του Ben Affleck: «Θα έπινα ακόμα, αν παρέμενα παντρεμένος με την Jennifer Garner»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8018649451626880820
item