Θεοδωρικάκος: Στο 81% το ποσοστό εμβολιασμών – νόσησης στην ΕΛΑΣ

Στο 81% ανέρχεται το ποσοστό των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας που έχει εμβολιαστεί ή έχει περάσει την covid-19 σύμφωνα με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου.

Επικαλούμενος τα επίσημα στοιχεία του αρχηγείου της ΕΛΑΣ εως και τις 2/12/2021 σε σύνολο περίπου 56.000 στελεχών της ΕΛΑΣ, το 75% είναι πλήρως εμβολιασμένο, το περίπου 6% έχει νοσήσει ενώ τον τελευταίο μήνα ποσοστό 3,5% έχει προχωρήσει στην πρώτη δόση.

«Το ποσοστό εμβολιασμών στην ΕΛΑΣ είναι πάνω από τον μέσο όρο της κοινωνίας» επισήμανε ο κ. Θεοδωρικάκος απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Σπίρτζη και απορρίπτοντας το αίτημα της αντιπολίτευσης για επέκταση της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών.

Πρόσθεσε δε σε άλλο σημείο ότι «Η ΕΛΑΣ έχει κρίσιμο ρόλο στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Πραγματοποιεί πάνω απο το 90% των ελέγχων. 

Οι πολίτες πρέπει να νιώθουν ασφαλείς όταν υπόκεινται σε ελέγχους γι αυτό και τα στελέχη της ΕΛΑΣ διενεργούν τους ελέγχους φορώντας μάσκα, γάντια, τηρώντας αποστάσεις και κάνουν 2 τεστ την εβδομάδα»

epirusblog.gr
5 of 5
Θεοδωρικάκος: Στο 81% το ποσοστό εμβολιασμών – νόσησης στην ΕΛΑΣ
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 712236530739833646
item