Δολοφονία στη Γλυφάδα: Αποτελείωσε τον 66χρονο με αεροβόλο - Λέει ότι είναι άρρωστος σε τελικό στάδιο

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση της δολοφονίας στη Γλυφάδα έρχονται στη δημοσιότητα.

Ο 51χρονος «σφαγέας», όχι μόνο ξεκοίλιασε με ένα τεράστιο στρατιωτικό μαχαίρι επιβίωσης τον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του, γιατί πίστευε ότι της «έτρωγε τα λεφτά», αλλά μετά τη σφαγή, σήκωσε ένα αεροβόλο όπλο και του έριχνε απανωτές χαριστικές βολές στο κεφάλι ξεσπώντας το μίσος που ένιωθε για αυτόν.

Παράλληλα, στους δικηγόρους που τον επισκέφθηκαν χθες αργά το βράδυ, δήλωσε ότι είναι βαριά άρρωστος στο τελικό στάδιο χωρίς όμως κανένας μέχρι στιγμής να γνωρίζει αν αυτός ο ισχυρισμός ισχύει. Μάλιστα είπε ότι βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της ασθένειας τονίζοντας ότι «δεν θα τον προλάβει η φυλακή».

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, ο 51χρονος έφυγε πριν περίπου δέκα χρόνια από την Ελλάδα και πήγε στη Δανία καθώς η επιχείρηση που είχε χρεοκόπησε με αποτέλεσμα να έχει στην πλάτη του επτά καταδικαστικές αποφάσεις συνολικής ποινής φυλάκισης έξι ετών. 

Για την κακή διαχείριση και τη χρεωκοπία θεωρούσε υπεύθυνο τον σύντροφο της μητέρας του ο οποίος, όπως είπε, είχε λόγο στα οικονομικά και την εκμεταλλευόταν με αποτέλεσμα να τον έχουν πετάξει από την πατρική περιουσία.

Πριν δύο μήνες ήρθε στην Αθήνα και ενοικίασε ένα Airbnb στο κέντρο της πόλης. Ήρθε για να κλείσει μια για πάντα τους λογαριασμούς. 

Πριν ένα μήνα ψώνισε το στρατιωτικού τύπου μαχαίρι από το κέντρο και αφού κατέστρωσε το φρικαλέο του σχέδιο εξόντωσης, έστησε άγριο ξημέρωμα καρτέρι έξω από το κατάστημα της οδού Βορείου Ηπείρου στη Γλυφάδα και το έκανε πράξη.

epirusblog.gr
5 of 5
Δολοφονία στη Γλυφάδα: Αποτελείωσε τον 66χρονο με αεροβόλο - Λέει ότι είναι άρρωστος σε τελικό στάδιο
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 8712422197299852332

Τα καλύτερα

item