Γλυφάδα: Συμβόλαιο θανάτου και όχι «εκφοβιστική» η επίθεση εις βάρος 44χρονου επιχειρηματία

Ενέδρα θανάτου ήταν σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ η επίθεση που δέχθηκε το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής ένας 44χρονος επιχειρηματίας στη Γλυφάδα

Σύμφωνα με τους επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ ο λόγος που ο επιχειρηματίας τραυματίστηκε ελαφρά και όχι βαριά ήταν ότι το όχημά του είχε φιμέ τζάμια και έτσι εμποδίστηκε η ορατότητα των εκτελεστών. 

Ο επιχειρηματίας είχε ενασχόληση με το εμπόριο καυσίμων και είχε στη Δυτική Αττική 5 - 6 πρατήρια βενζίνης. 

Παράλληλα κατά το παρελθόν είχε συνεργασία με άτομο που είχε κατηγορηθεί  για δολοφονικές επιθέσεις αλλά και λαθρεμπόριο καυσίμων και πλέον δεν βρίσκεται στη ζωή καθώς άγνωστοι τον εκτέλεσαν το 2018.

Σημειώνεται ότι ο 44χρονος επιχειρηματίας είχε ανάμειξη στο Δ.Σ ποδοσφαιρικής ομάδας της Πελοποννήσουν ενώ κατά πληροφορίες τα τελευταία χρόνια βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη με άλλα πρόσωπα που είχαν σχέση με τον άνδρα που εκτελέστηκε το 2018.

Τώρα οι αστυνομικοί που ανέλαβαν τη διαλεύκανση της υπόθεσης προσπαθεί να συμπληρώσει το παζλ της επίθεσης. Στο μεταξύ ο επιχειρηματίας φέρεται να έχει δηλώσει άγνοια για το ποιος ήθελε τον θάνατό του.

Την ίδια ώρα εάν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις ότι η επίθεση ήταν συμβόλαιο θανάτου τότε θα μιλάμε για το τρίτο μέσα σε πολύ μικρό διάστημα. Είχαν προηγηθεί η δολοφονία του 33χρονου Αλβανού στη Νίκαια καθώς και του 44χρονου πυγμάχου στο Γαλάτσι. 

epirusblog.gr
5 of 5
Γλυφάδα: Συμβόλαιο θανάτου και όχι «εκφοβιστική» η επίθεση εις βάρος 44χρονου επιχειρηματία
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 5184133876476075957
item