Έτσι σκότωσαν τον 35χρονο πυγμάχο «Dirty Harry» στο Γαλάτσι -Η σύνδεση με τον «Κεφάλα»

Ακόμη μία μαφιόζικη εκτέλεση σοκάρει το πανελλήνιο, καθώς χθες ο 35χρονος πυγμάχος Χ.Κ. έπεσε νεκρός έξω από γυμναστήριο στο Γαλάτσι.

Τέσσερις σφαίρες έκοψαν το νήμα της ζωής του.

Μεγαλώνει έτσι η λίστα των θυμάτων στον «υπόγειο» πόλεμο της Greek Mafia, με τον 35χρονο να είναι ο τρίτος πυγμάχος που δολοφονείται με πανομοιότυπο τρόπο τους τελευταίους επτά μήνες στην Αττική.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, με τους αξιωματικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής να αναζητούν αυτόπτες μάρτυρες και υλικό από κάμερες ασφαλείας που να δείχνουν τις κινήσεις τους.

Οι αρχές εξετάζουν αν η δολοφονία σχετίζεται με κυκλώματα της νύχτας, καθώς το θύμα είχε βεβαρημένο παρελθόν. Συγκεκριμένα, το όνομά του εμπεριεχόταν σε δικογραφία του 2011, για εκβιασμούς καταστηματαρχών σε Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Ιωνία, Χαλκηδόνα, Ηρακλείου, Μεταμόρφωσης και Κηφισιάς.

Το χρονικό της μαφιόζικης εκτέλεσης

Το συμβάν σημειώθηκε στην οδό Εκάβης 39. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα βρισκόταν έξω από το γυμναστήριο αθλητικού ομίλου πυγμαχίας όταν δέχτηκε 4 σφαίρες από δύο αγνώστους, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανή.

Συγκεκριμένα, το θύμα πάρκαρε το μηχανάκι του έξω από το γυμναστήριο, όπου τον πλησίασε πεζός ο δράστης, τον πυροβόλησε με πιστόλι των 9ΜΜ και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Επιβιβάστηκε σε μηχανή στην οποία τον περίμενε συνεργός του και διέφυγαν. Στο σημείο βρέθηκαν 7 κάλυκες.

Ποιος είναι ο 35χρονος πυγμάχος που δολοφονήθηκε

Το όνομα του 35χρονου πυγμάχου με το προσωνύμιο «Dirty Harry», εμπλέκοταν στη δικογραφία για το κύκλωμα μπράβων που δρούσαν τη νύχτα και βγήκε στο φως της δημοσιότητας το 2011.





















Ο Χ.Κ. μάλιστα, στις 7 Δεκεμβρίου 2008, που αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στα 91 κ., βρέθηκε θετικός στην απαγορευμένη ουσία στανοζολόλη (σ.σ.: πρόκειται για το αναβολικό με το οποίο βρέθηκε ντοπέ ο Καναδός σπρίντερ Μπεν Τζόνσον στους Ολυμπιακούς της Σεούλ το 1988).

 «Θείος» του (όπως τον αποκαλούσε χαϊδευτικά, καθώς τον είχε από μικρό στην ομάδα, χωρίς να έχουν συγγένεια) ήταν ο 58χρονος γνωστός με το παρατσούκλι «Κεφάλας», που είχε δολοφονηθεί τον περασμένο Μάιο στη Μεταμόρφωση.




















«Καρμπόν» δολοφονία με εκείνη του Μπερδέση

Η εκτέλεση του 35χρονου πυγμάχου στο Γαλάτσι, έχει πολλές ομοιότητες με την πρόσφατη του 39χρονου πυγμάχου Τάσου Μπερδέση, στις 31 Μαΐου 2021, έξω από γυμναστήριο στη Βάρη. Τότε, οι δράστες είχαν προσεγγίσει με αυτοκίνητο, «γαζώνοντάς» τον με πολεμικό καλάσνικοφ.


epirusblog.gr
5 of 5
Έτσι σκότωσαν τον 35χρονο πυγμάχο «Dirty Harry» στο Γαλάτσι -Η σύνδεση με τον «Κεφάλα»
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 4010356686496153802
item