Τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: Αυτός είναι ο 34χρονος που βρέθηκε νεκρός

Σοκ στο Νέο Ηράκλειο από την οικογενειακή τραγωδία. 


Σε σοκ εξακολουθεί να βρίσκεται το Ηράκλειο από την οικογενειακή τραγωδία με τα δύο νεκρά αδέρφια που εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα.

Από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει μέχρι στιγμής οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που έσπευσαν στο σημείο φαίνεται πως ο άνδρας, 34 ετών, σκότωσε την αδερφή του, 30 ετών, με καραμπίνα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. 

Ωστόσο πληροφορίες της τελευταίας στιγμής κάνουν λόγο για ανατροπή της υπόθεσης. Δηλαδή ότι ίσως είναι η αδερφή αυτή που σκότωσε τον αδερφό της και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή της.

Και τα δύο αδέρφια ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση λόγω της πρόσφατης απώλειας της μητέρας τους.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. απέκλεισαν από την αρχή το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας καθώς στο διαμέρισμα που βρέθηκαν τα αδέρφια δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης.

Ο 34χρονος που εντοπίστηκε νεκρός στο Νέο Ηράκλειο
Ο 34χρονος που εντοπίστηκε νεκρός στο Νέο Ηράκλειο

Αυτό που ερευνούν πλέον τα στελέχη της Ασφάλειας που χειρίζονται την υπόθεση είναι ο λόγος που οδήγησε στην τραγωδία. 

Καλά ενημερωμένες πηγές μιλώντας για το γεγονός σημείωσαν πως τα αδέρφια το τελευταίο διάστημα βρίσκονταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω της πρόσφατης απώλειας της μητέρας τους από καρκίνο -γεγονός που ίσως δώσει απαντήσεις στα αναπάντητα ερωτήματα.

Πάντως σύμφωνα με γείτονες, η οικογένεια δεν είχε προκαλέσει ποτέ πρόβλημα στην γειτονιά. Αντίθετα επρόκειτο για ευγενείς και ήσυχους ανθρώπους που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα. 

Η πολυκατοικία που έγινε η τραγωδία είναι οικογενειακή καθώς σε αυτή μένει ο πατέρας των παιδιών αλλά και ο αδερφός που εντόπισε τα δύο αδέρφια του νεκρά.

epirusblog.gr
5 of 5
Τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: Αυτός είναι ο 34χρονος που βρέθηκε νεκρός
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 1275184152530009171

Τα καλύτερα

item