Σαντορίνη: Καταδικάστηκε σε ισόβια ο 20χρονος που δολοφόνησε και έκαψε 69χρονο ξενοδόχο

Ο 20χρονος που έκαψε το 69χρονο ξενοδόχο πριν από περίπου ένα χρόνο στη Σαντορίνη, καταδικάστηκε ομόφωνα σε ισόβια κάθειρξη χωρίς κανένα ελαφρυντικό.

Συγκεκριμένα, ο όλος καυγάς προκλήθηκε λόγω οικονομικής διαφοράς των 200 ευρώ στο μεροκάματο του 20χρονου, κάτι το οποίο τον εξόργισε. Ο νεαρός ξέσπασε πάνω στο 69χρονο, τον χτύπησε και τον άφησε αναίσθητο. Στη συνέχεια τον έλουσε με βότκα και τον έκαψε.

Ο δράστης αφού έκαψε τον 69χρονο, μετέβη στην Καλντέρα όπου και πέταξε τα ματωμένα ρούχα του και στη συνέχεια πήγε σε φιλικό σπίτι όπου άλλαξε τα ρούχα του. 

Από εκεί και πέρα ο 20χρονος προσποιούταν ότι δεν είχε ιδέα για το γεγονός, μέχρι που οι κάμερες ασφαλείας τον έπιασαν να γυρίζει στον τόπο του εγκλήματος για να αφαιρέσει αντικείμενο με τα ίχνη του.

Ο 20χρονος δράστης μίλησε στον ΑΝΤ1 και επιμένει στην εκδοχή, ότι ο θάνατος του 69χρονου ξενοδόχου ήταν ένα ατύχημα.

«Ήταν ένα ατύχημα. Ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Θύμωσα γιατί δε μου έδινε τα χρήματά μου και πάνω στον τσακωμό, θόλωσα, τον έσπρωξα και χτύπησε πέφτοντας στο κεφάλι», ανέφερε ο νεαρός.

«Δεν ήξερα αν ήταν ζωντανός ή όχι. Φοβήθηκα μη με πιάσουν και έκανα ότι έκανα. Ήταν ατύχημα και ελπίζω να αποδειχθεί στο εφετείο», συμπλήρωσε ο δράστης.


epirusblog.gr
5 of 5
Σαντορίνη: Καταδικάστηκε σε ισόβια ο 20χρονος που δολοφόνησε και έκαψε 69χρονο ξενοδόχο
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 520643890726547540

Τα καλύτερα

item