«Με το σύζυγό μου ήμασταν 18 χρόνια μαζί. Έφυγε από τη ζωή πριν από 2 χρόνια»

Η Μαρία Παπαλάμπρου γνώρισε μεγάλη επιτυχία μέσα από το ρόλο της στη σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» και σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» αποκάλυψε ένα περιστατικό από τα γυρίσματα.

«Από το “Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή” θυμάμαι ότι έγινε μια καραμπόλα στο δρόμο, με κάποιον που χάζευε σε ένα εξωτερικό γύρισμα. Είχα και εμμονικούς θαυμαστές και κάποιες φορές ζήτησα βοήθεια για να το διαχειριστώ.

«Θυμάμαι ότι στο πρώτο μου γύρισμα, που ήταν σε έναν δρόμο στην Κυψέλη, είχα μια σκηνή από την οποία βγαίνω από τη σχολή χορού. Έγινε μια καραμπόλα στον δρόμο από κάποιον οδηγό ο οποίος… χάζευε το γύρισμα και έγινε χαμός. Στο δρόμο με φώναζαν “Νάνσυ” ή “Τίγρη”. 

Είχα εμμονικούς θαυμαστές και κάποιες φορές μπορεί κανείς να ξεπερνάει πραγματικά πολύ τα όρια. Υπήρχαν φορές που ζήτησα βοήθεια για να το διαχειριστώ από φίλους ή το οικογενειακό μου περιβάλλον. 

Ήταν κάποιος μονίμως έξω από το σπίτι μέχρι που αναγκάστηκα να αλλάξω σπίτι κάποια στιγμή».

Αναφέρθηκε επίσης στη ζωή στο Βερολίνο και στο θάνατο του συζύγου της. «Μετακομίσαμε με τον άνδρα μου στο Βερολίνο για δικούς του επαγγελματικούς λόγους. 

Εκεί γνώρισα αρκετούς σταρ από κοντά, όπως τον Μπραντ Πιτ ενώ τρώγαμε στην ίδια παρέα με τη Νικόλ Κίντμαν και δίπλα μου ήταν ο Πιρς Μπρόσναν. 

Έχουμε αναπτύξει φιλία και με τους Scorpions και είχα γνωρίσει και τον Joe Cocker. Με το σύζυγό μου ήμασταν 18 χρόνια μαζί. 

Έφυγε από τη ζωή πριν από 2 χρόνια. Την απώλεια ενός ανθρώπου που έχεις αγαπήσει δεν την ξεπερνάς ποτέ ολοκληρωτικά».

epirusblog.gr
5 of 5
«Με το σύζυγό μου ήμασταν 18 χρόνια μαζί. Έφυγε από τη ζωή πριν από 2 χρόνια»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7892580821728264793
item