Θεσπρωτία: Άγρια επεισόδια με τραυματισμούς και σοβαρές υλικές ζημιές στο Γαρδίκι. 15 προσαγωγές και 6 τραυματίες

Πολύ σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο Γαρδίκι λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, όταν σε μπαρ που τραγουδούσε γνωστός ράπερ, πολυάριθμη ομάδα κουκουλοφόρων εισέβαλε στον χώρο χτυπώντας θαμώνες και δημιουργώντας μεγάλες υλικές ζημιές.

Στο σημείο όπου βρισκόταν μεταξύ άλλων πολλά μικρά παιδιά, επικράτησε πανικός με τον κόσμο να πηδά από σπασμένα παράθυρα και να κρύβεται σε βοηθητικούς χώρους του καταστήματος.

Η σύρραξη είχε διάρκεια πάνω από 40 λεπτά με τους ταραξίες να χρησιμοποιούν πέτρες, γκλοπ και φωτοβολίδες, ενώ 2 από τους θαμώνες βρέθηκαν με ελαφρά τραύματα από μαχαίρι.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας από το ΑΤ Παραμυθιάς, την ΟΠΚΕ και την Ηγουμενίτσα, και προχώρησαν σε 15 προσαγωγές, ενώ 6 άτομα τραυματίστηκαν και διακομίσθηκαν στο Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς, με τους 2 από αυτούς να μεταφέρονται στο νοσοκομείο Φιλιατών, χωρίς να διατρέχει κίνδυνος η ζωή τους.

Το μπαρ όπου τραγουδούσε ο γνωστός ράπερ υπέστη σοβαρότατες ζημιές, ενώ ζημιές προκλήθηκαν και σε αυτοκίνητα που βρισκόταν στην περιοχή.

Οι πρώτες ενδείξεις αναφέρουν σαν αιτία του επεισοδίου, “γηπεδικές διαφορές”, ωστόσο φως στα ακριβή αίτια, αναμένεται να δώσει η σχετική έρευνα της υποδιεύθυνσης ασφάλειας.

epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Άγρια επεισόδια με τραυματισμούς και σοβαρές υλικές ζημιές στο Γαρδίκι. 15 προσαγωγές και 6 τραυματίες
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 7261092706007051415
item