Γιάννενα: “Πακέτα” τροφίμων σε 120 οικογένειες του Δήμου Δωδώνης

Ο Δήμος Δωδώνης, μέσω των κοινωνικών του δομών, για μια ακόμη χρονιά, υλοποίησε δράση διανομής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε συνολικά, 120 οικογένειες και μονοπρόσωπα νοικοκυριά, που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και κατοικούν μόνιμα στις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου.

Η δημοτική αρχή του Δήμου Δωδώνης εκφράζει τις ευχαριστίες της προς όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση της δράσης αυτής.

Ειδικότερα ευχαριστεί για τη σημαντική βοήθεια, τον Α.Π.Σ.Ι. «ΠΙΝΔΟΣ», τα “SEP Market Παπαδόπουλος” και την εταιρεία “The MART” για την προσφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, καθώς και τις εταιρείες “Rainbow Water” και «Χημικά & Μικροβιολογικά Εργαστήρια Έρευνας, Αναλύσεων και Ποιοτικού Ελέγχου – Εργαστήριο Ιωαννίνων “Biolab”» για τη συγκέντρωση τροφίμων, όπως επίσης τέλος, και τη Φιλοπρόοδο Κίνηση Κοπάνης που μέσω του χορευτικού της τμήματος, προχώρησε στη συγκέντρωση βασικών αγαθών.

“Είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο, στη δύσκολη περίοδο που διανύει η πατρίδα μας, να είναι ακόμη ζωντανές οι αξίες της αλληλοβοήθειας και της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο και να αποτελούν ένα ισχυρό ηθικό κίνητρο για μελλοντική συνέχιση της προσπάθειας” καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: pbnews.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: “Πακέτα” τροφίμων σε 120 οικογένειες του Δήμου Δωδώνης
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 6042472485420585305
item