Το wow σπίτι με τα 10 μπάνια όπου περνά την καραντίνα η Angelina Jolie (video)

Η διάσημη ηθοποιός φωτογραφήθηκε στην πολυτελή της κατοικία στο Los Feliz.


Για το τεύχος Μαρτίου 2021 της βρετανικής Vogue, φωτογραφήθηκε η Angelina Jolie από τον Craig McDean. 

Ο φωτογράφος απαθανάτισε την star στο σπίτι της στο κτήμα της στο Los Feliz, όπου η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός απομονώθηκε με τα παιδιά της καθ' όλη τη διάρκεια της πανδημίας.

Το πολυτελές σπίτι της Angelina Jolie στο Los Angeles

Η 46χρονη ηθοποιός ζει σε ένα συγκρότημα που ανήκε στο παρελθόν στον θρύλο του Χόλιγουντ Cecil B DeMille. «Ήθελα τα παιδιά να είναι κοντά στον μπαμπά τους, ο οποίος είναι μόλις πέντε λεπτά μακριά», είπε η Jolie για την απόφασή της να μετακομίσει εκεί.

Η πολυτελής κατοικία διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και 10 μπάνια. «Μου αρέσει πολύ που δεν υπάρχει αίθουσα ψυχαγωγίας, αλλά πολλά μονοπάτια και μέρη για να περπατήσεις και να σκεφτείς. Νιώθω πολύ τυχερή που το έχουμε αυτή τη στιγμή» ανέφερε η ηθοποιός.

H βαριά ιστορία του σπιτιού

Ο DeMille ήταν μια από τις πιο εξέχουσες προσωπικότητες του Hollywood τον 20ο αιώνα. Ίσως περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο σκηνοθέτη, είχε τη φήμη για τις πολυτελείς παραγωγές του, που υποτίθεται ότι είχαν σκοπό να ενσταλάξουν την ηθική στο αμερικανικό κοινό, αναδεικνύοντας τη φθορά της αμαρτίας. 

Ο DeMille μετακόμισε στην έπαυλη Beaux-Arts στο Los Feliz λίγο μετά τη μετακόμισή του στη Δυτική Ακτή για να ασχοληθεί με τη «βιομηχανία ταινιών» και παρέμεινε εκεί μέχρι τον θάνατό του το 1959. 

«Από τότε που ήρθα στην Καλιφόρνια το 1913, δεν έχω ζήσει ποτέ οπουδήποτε εκτός από το Χόλιγουντ», έγραψε προκλητικά στην αυτοβιογραφία του, που δημοσίευσε το έτος του θανάτου του.

Μέσα στο σπίτι της Jolie

Σήμερα, το οίκημα του DeMille και του Chaplin έχουν χωριστεί σε ξεχωριστές κατοικίες, με την Jolie και την οικογένειά της να ζει στο πρώην σπίτι του DeMille, έκτασης 2,1 στρεμμάτων.το πρώην σπίτι του DeMille, που βρίσκεται σε 2,1 στρέμματα.

Εκτός από την κύρια κατοικία των 7.500 τετραγωνικών το συγκρότημα περιλαμβάνει ένα σπίτι για τσάι, στούντιο και μπιλιάρδο. 

Οι κήποι, οι οποίοι είναι γεμάτοι με δέντρα jacaranda και διαθέτουν κήπο με τριανταφυλλιές ενώ καταλήγουν σε μια πισίνα που καλύπτεται από τοξωτά σιντριβάνια.

Κρυμμένη στο υπόγειο η τεράστια κάβα της ηθοποιού ενώ το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του σπιτιού είναι η θέα. 

Το Αστεροσκοπείο Γκρίφιθ φαίνεται από την ιδιωτική βεράντα της κύρια κρεβατοκάμαρας, δημιουργώντας ένα ονειρικό σκηνικό.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείς να δεις καλύτερα την εντυπωσιακή κατοικία της διάσημης ηθοποιού.

Πηγή κεντρικής: aimages.com

























epirusblog.gr
5 of 5
Το wow σπίτι με τα 10 μπάνια όπου περνά την καραντίνα η Angelina Jolie (video)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6466860728835521732
item