Η Ελεονώρα Ζουγανέλη επέστρεψε στο “The Voice” και τραγούδησε μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό Η Ελεονώρα Ζουγανέλη επέστρεψε στο “The Voice” και τραγούδησε μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη επέστρεψε στο “The Voice” και τραγούδησε μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Στο επεισόδιο της Κυριακής του The Voice στον ΣΚΑΪ η Ελεωνόρα Ζουγανέλη βρέθηκε και πάλι στη σκηνή του μουσικού talent show στο οποίο μέχρι πέρυσι ήταν μια από τους τέσσερις κριτές του.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη που πλέον έχει συμβουλευτικό ρόλο στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού, ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε μαζί του δυο μουσικά κομμάτια καταφέρνοντας να κλέψει τις εντυπώσεις. 

Μάλιστα τη στιγμή που ο Κωνσταντίνος τραγούδησε την «Αθήνα μου», η Ελεονώρα χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο και ο Σάκης Ρουβάς έσπευσε να την χειροκροτήσει.

Λίγο μετά η Ελεονώρα Ζουγανέλη καλησπέρισε κοινό και κριτική επιτροπή και ενθουσιασμένη δήλωσε: «Χάρηκα που με αφορμή τον Κωνσταντίνο σας ξανά συνάντησα».

Μάλιστα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με το χιούμορ που τη διακρίνει «απείλησε» τον Σάκη Ρουβά πως πρέπει να πάει να τη δει οπωσδήποτε live στο μαγαζί που θα εμφανίζεται.

Απολαύστε το ντουέτο της Ελεονώρας Ζουγανέλη με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

epirusblog.gr
5 of 5
Η Ελεονώρα Ζουγανέλη επέστρεψε στο “The Voice” και τραγούδησε μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6083582955550106415
Σχόλια
item