Μπήκε στο The Voice η πρώην του Κωνσταντίνου Αργυρού και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Αργυρός να έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο ανά καιρούς κυκλοφορούν πολλές φήμες για τα πρόσωπα που βρίσκονται στη ζωή του.

Μπορεί οι πιο γνωστές του σχέσεις να είναι αυτές με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Κατρίνα Τσάνταλη, ωστόσο πρόσφατα μπήκε στο Voice μία εντυπωσιακή πρώην σύντροφος του τραγουδιστή, με την οποία μάλιστα είχε ένα σύντομο αλλά πολύ έντονο ειδύλλιο.

H πρώην του Κωνσταντίνου Αργυρού που μπήκε στο The Voice

Ο λόγος φυσικά για τη Βάλια Χατζηθεοδώρου, η οποία πήρε τη θέση της Λάουρας Νάργες στα backstage του The Voice. 

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν ζευγάρι το 2015 για λίγο καιρό. Μετά τον χωρισμό τους λέγεται πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός έγινε ζευγάρι με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Κωνσταντίνος Αργυρός Βάλια Χατζηθεοδώρου σχέση

Μάλιστα, κατά την είσοδό της στο The Voice, ο Κωνσταντίνος Αργυρός δε δίστασε να αποθεώσει την Βάλια Χατζηθεοδώρου, η οποία αυτή την περίοδο βρίσκεται σε σχέση και είναι πολύ ερωτευμένη με τον τραγουδιστή των Alcatrash, Πέτρο Πυλαρινό.

Παντρεύεται η Βάλια Χατζηθεοδώρου με τον Πέτρο Πυλαρινό;

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε το πρωί της Παρασκευής (29/10) ο Πέτρος Πυλαρινός, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση του με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου και στο αν τελικά έχουν σκοπό να παντρευτούν.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και αρκετό καιρό και μάλιστα, οι δυο τους πέρασαν ένα υπέροχο καλοκαίρι στη Σύμη, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Έχει φωνή, έχει voice θα απαντήσει μόνη της. Δεν είναι στα άμεσα πλάνα μας ο γάμος όχι. Καλά τα σιχαίνομαι αυτά έχεις πετύχει τον άνθρωπο τώρα», είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Πυλαρινός.



epirusblog.gr
5 of 5
Μπήκε στο The Voice η πρώην του Κωνσταντίνου Αργυρού και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5528796079105210567
item