Λάουρα Νάργες για την αποχώρηση από το «The Voice»: «Το οικονομικό ήταν ένας λόγος…» Λάουρα Νάργες για την αποχώρηση από το «The Voice»: «Το οικονομικό ήταν ένας λόγος…» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Λάουρα Νάργες για την αποχώρηση από το «The Voice»: «Το οικονομικό ήταν ένας λόγος…»

Στην κάμερα της εκπομπή «Happy Day» μίλησε η Λάουρα Νάργες, η οποία αποκάλυψε μεταξύ άλλων τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από το «The Voice».  

«Η αποχώρησή μου από το The Voice ήταν ένα σημαντικό βήμα μετά από τόσα χρόνια. Είναι μια απόφαση, με την οποία αισθάνομαι πολύ καλά. Αυτό που είδα, κατάλαβα και ένιωσα ήταν ότι θέλαμε διαφορετικά πράγματα.

Έπρεπε ίσως ο κύκλος αυτός να είχε κλείσει νωρίτερα, δυο χρόνια πριν όταν μου συνέβη αυτό που μου συνέβη και με τον τρόπο που έγινε γιατί τότε ήταν κάτι πολύ απότομο και έντονο. Ζήτησα περισσότερα χρήματα.

Το οικονομικό ήταν ένας λόγος… Δεν έφυγα για να πάω κάπου αλλού. Έφυγα για να κάνω το επόμενο βήμα, αλλά δε βιάζομαι. Έχω εμπιστοσύνη στη ροή της ζωής. Ο Γιώργος Λιανός ήταν ο πρώτος που πήρα τηλέφωνο για να του ανακοινώσω την απόφασή μου.» είπε χαρακτηριστικά η Λάουρα Νάργες.

Όσον αφορά την αντικαταστάτριά της είπε: «Τη Βάλια Χατζηθεοδώρου δε τη γνωρίζω προσωπικά, είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι και πιστεύω ότι θα τα πάει πολύ καλά και εύχομαι να το απολαύσει».

epirusblog.gr
5 of 5
Λάουρα Νάργες για την αποχώρηση από το «The Voice»: «Το οικονομικό ήταν ένας λόγος…»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 134651973913438305
Σχόλια

Τα καλύτερα

item