Πρώην Πρόεδρος της Πολωνίας Προειδοποιεί για Εξωγήινη Εισβολή (video) Πρώην Πρόεδρος της Πολωνίας Προειδοποιεί για Εξωγήινη Εισβολή (video) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρώην Πρόεδρος της Πολωνίας Προειδοποιεί για Εξωγήινη Εισβολή (video)

Όταν ένας παγκόσμια γνωστός ηγέτης, σημερινός ή πρώην, εκδηλώνει πίστη στα ΑΤΙΑ, τότε το κοινό αντανακλά τη λογική του σχετικά με το τι πραγματικά μπορεί να γνωρίζει για αυτά τα άγνωστα αντικείμενα.

Όταν αυτός ο ηγέτης προειδοποιεί επίσης για, ενδεχομένως, καταστροφικές εξωγήινες εισβολές, τα αυτιά μας ανοίγουν και οι κεραίες της αντίληψής μας ορθώνονται περισσότερο.

Αυτό συνέβη στην Πολωνία την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου 2019, όταν ο πρώην Πρόεδρος της Πολωνίας Lech Walesa μίλησε για τα UFOs, τους εξωγήινους και το ρόλο τους στην πιθανή διάλυση της Γης όπως την ξέρουμε.

«Υπάρχουν τρία επίπεδα πνευματικής ανάπτυξης σε άλλους γαλαξίες. Εμείς είμαστε το χαμηλότερο. 

Και οι ανώτεροι πολιτισμοί έρχονται μέσω των UFOs και βλέπουν τι κάνουμε. Εάν απειλούμε να αποσταθεροποιήσουμε τον τόπο, με τον Μακρόν εδώ, τον Πούτιν εκεί, θα μας σταματήσουν, θα μας «κόψουν στο μισό» και η Γη θα καταρρεύσει, όλοι θα καταστραφούν και θα μας κρατήσουν έτσι για πέντε χιλιάδες χρόνια. 

Θα στείλουν τον Αδάμ και την Εύα και θα φτιάξουν τον κόσμο ξανά».

Όλοι έμειναν άφωνοι να παρακολουθούν, δεδομένου ότι ποτέ δεν έχει εκδηλώσει δημόσια ενδιαφέρον για το θέμα, ενώ δεν βρισκόταν εκεί να μιλήσει για UFOs, ο Λεχ Βαλέσα αποκλίνει από το αρχικό σενάριο και εισαγάγει τα UFOs και τους “υψηλότερους πολιτισμούς” στη συζήτηση.

Επίσης, φαίνεται να έχει την εντύπωση ότι οι εξωγήινοι έχουν ήδη κάνει παρέμβαση στον ανθρώπινο πολιτισμό από πολύ παλιά, όπως αποδεικνύεται από την πεποίθησή του ότι είχαν το πάνω χέρι στην οικοδόμηση των πυραμίδων.

“Οι άνθρωποι βρίσκουν πράγματα, σκάβουν σε πέτρες, αυτές οι πυραμίδες… καμία απάντηση, από πού προέρχονται;” αναρωτήθηκε…

Πολλαπλά πολωνικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν αυτή την ομιλία του σε ένα κλαμπ πολιτών στο Krosno, μια πόλη στη νοτιοδυτική Πολωνία.

Wałęsa: Na innych galaktykach 3 poziomy rozwoju; wyższa cywilizacja przyjeżdża i przygląda się, co tu wyprawiają, jak zagrozimy destabilizacji Putinem, oni nam przeszkodzą,przetną na pół,ziemia się zwinie,wszystkich nas zgniecie, przytrzymają nas 5 tys latpic.twitter.com/wdOAEiTlY8

— WaldemarKowal (@waldemarkowal) March 25, 2019

Ενώ είναι εύκολο να απορρίψουμε τα σχόλιά του ως ανοησίες, ορισμένοι πρότειναν ότι μπορεί να γνωρίζει κάτι, ή ότι έμαθε κατά τη διάρκεια της θητείας του ως πρόεδρος το οποίο είχε κρατήσει μυστικό μέχρι τώρα.

Και πάλι, αυτά θα μπορούσαν απλώς να είναι οι δικές του προσωπικές απόψεις και θεωρίες.

Το πιο γνωστό συμβάν με εξωγήινους, το αποκαλούμενο “Περιστατικό Emilcin”, συνέβη το 1978, όταν ένας αγρότης από την ανατολική αυτή πόλη υποτίθεται ότι συναντήθηκε με εξωγήινους που τον πήραν στο διαστημόπλοιό τους.

Ο Πολωνός ερευνητής UFO και συγγραφέας Piotr Cielebiaś λέει ότι υπήρξαν πολλές αναφορές για συναντήσεις εξωγήινων με πιλότους από το στρατό μέχρι η Πολωνία να γίνει μέλος του ΝΑΤΟ το 1999. Ο Βαλέσα ήταν πρόεδρος από τον Δεκέμβριο του 1990 έως τον Δεκέμβριο του 1995, οπότε, χωρίς αμφιβολία, γνώριζε αυτές τις αναφορές.

Γιατί ο Λεχ Βαλέσα αισθάνθηκε την ανάγκη να μιλήσει για τα UFO και την εξωγήινη εισβολή τώρα; Τι γνωρίζει πραγματικά;

Αν γνωρίζετε πολωνικά, μπορείτε να δείτε την πλήρη ομιλία του παρακάτω. Τα σχετικά περί εξωγήινων αρχίζουν από το 1:04:56

Krosno24.pl – Lech Wałęsa w Krośnie – spotkanie z mieszkańcami (24.03.2019)

diadrastika.com

epirusblog.gr
5 of 5
Πρώην Πρόεδρος της Πολωνίας Προειδοποιεί για Εξωγήινη Εισβολή (video)
epirusblog.gr
5 of 5
περίεργα 6352317258140958481
Σχόλια
item