«Να ανταλλάξουμε τον Τζόνσον με τον Μητσοτάκη» - Δείτε τα σχόλια των Βρετανών στο twitter μετά την συνέντευξη Μητσοτάκη

Διθυραμβικά σχόλια από αρκετούς Βρετανούς χρήστες του Twitter, συγκέντρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για τη συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί στην εκπομπή «Good Morning Britain» του τηλεοπτικού δικτύου ITV και στην οποία ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση δεν έχει σκοπό να ακολουθήσει το μοντέλο της Αυστρίας, όπου επιβάλλεται ολικό lockdown για τους ανεμβολίαστους.

Μάλιστα, το τηλεφωνικό κέντρο του καναλιού δέχθηκε πολλά τηλεφωνήματα Βρετανών τηλεθεατών  που είχαν παρακολουθήσει την συνέντευξη Μητσοτάκη - και οι οι δύο δημοσιογράφοι  μίλησαν για «κύμα αγάπης» προς τον Έλληνα πρωθυπουργό.

 «Μπορούμε να έχουμε τον Έλληνα πρωθυπουργό, αντί για τον δικό μας;», «Αυτόν θέλουμε για πρωθυπουργό. Τι έξυπνος, σκεπτόμενος και λογικός άνθρωπος», «Ο Έλληνας πρωθυπουργός με κέρδισε. 

Μιλάει καθαρά, με ακρίβεια», «Ωραίος άνθρωπος μου φαίνεται ο Έλληνας πρωθυπουργός», ήταν μόνον μερικά από τα μηνύματα που διάβασαν στον αέρα της εκπομπής.«Απ’ ό,τι φαίνεται θα τον ψηφίζαμε όλοι»

Μάλιστα μια από τις παρουσιάστριες είπε συγκρίνοντας τον κ. Μητσοτάκη προφανώς με τον Μπόρις Τζόνσον: «Είναι ωραίο να ακούς κάποιον να λέει πράγματα που βγάζουν νόημα. Αφήστε που ήρθε εδώ! Ήταν εδώ! Και μας έδωσε συνέντευξη».

Οι Βρετανοί δεν δίστασαν να συγκρίνουν τον Έλληνα πρωθυπουργό με τον Βρετανό ομόλογό του, Μπόρις Τζόνσον, για τον τρόπο με τον οποίο στάθηκε συνολικά στη συνέντευξη, ενώ κάποιοι μεταξύ σοβαρού και αστείου ζήτησαν «να ανταλλάξουμε πρωθυπουργούς με τους Έλληνες αντί για τα μάρμαρα!».

Δείτε τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια

epirusblog.gr
5 of 5
«Να ανταλλάξουμε τον Τζόνσον με τον Μητσοτάκη» - Δείτε τα σχόλια των Βρετανών στο twitter μετά την συνέντευξη Μητσοτάκη
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 6605937571611110998
item