Γιάννενα: To πρόβλημα της στέγασης αναδεικνύουν οι εστιακοί φοιτητές του Πανεπ. Ιωαννίνων Γιάννενα: To πρόβλημα της στέγασης αναδεικνύουν οι εστιακοί φοιτητές του Πανεπ. Ιωαννίνων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: To πρόβλημα της στέγασης αναδεικνύουν οι εστιακοί φοιτητές του Πανεπ. Ιωαννίνων

«Η φοιτητική μέριμνα καταρρέει», τονίζει ο Σύλλογος Εστιακών φοιτητών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ο οποίος καταλογίζει ευθύνες τόσο στις πρυτανικές Αρχές, όσο και στην Κυβέρνηση, την οποία κατηγορεί για αποκλεισμό από την εκπαίδευση μεγάλου αριθμού φοιτητών, καθώς τα εισοδήματά τους δεν τους επιτρέπουν οποιαδήποτε εναλλακτική για στέγαση.

Σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρεται ακόμη ότι «για μεγάλο διάστημα το Πανεπιστήμιο έχει αφήσει δωμάτια ανεπισκεύαστα καθώς η τεχνική υπηρεσία είναι υποστελεχωμένη εδώ και χρόνια, ενώ ταυτόχρονα η εφορία των φοιτητικών κατοικιών έχει πλήρη άγνοια αναφορικά με τον αριθμό των δωματίων που κατοικούνται. 

Ως αποτέλεσμα δεκάδες δωμάτια μένουν άδεια και στερούνται από τους φοιτητές που το έχουν ανάγκη…».

Οι φοιτητές μεταξύ άλλων απαιτούν άμεση επενοικίαση ξενοδοχείων, καθώς και τη άμεση αξιοποίηση και επισκευή των δωματίων που μένουν άδεια.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: To πρόβλημα της στέγασης αναδεικνύουν οι εστιακοί φοιτητές του Πανεπ. Ιωαννίνων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 8790966623886170487
Σχόλια

Τα καλύτερα

item