Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Απόλαυσε την αγαπημένη του Χρύσα Μιχαλοπούλου στην θεατρική της πρεμιέρα – Φωτογραφίες TLIFE Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Απόλαυσε την αγαπημένη του Χρύσα Μιχαλοπούλου στην θεατρική της πρεμιέρα – Φωτογραφίες TLIFE | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Απόλαυσε την αγαπημένη του Χρύσα Μιχαλοπούλου στην θεατρική της πρεμιέρα – Φωτογραφίες TLIFE

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου πρωταγωνιστεί φέτος στην θεατρική παράσταση «Οι Άθικτοι», η οποία έκανε χθες βράδυ επίσημη πρεμιέρα στο Θέατρο Ακάδημος. Φυσικά από το κοινό δεν έλειπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος!

Ο κριτής του MasterChef απόλαυσε… για δεύτερη φορά την αγαπημένη του στη θεατρική σκηνή και της χάρισε το πιο θερμό του χειροκρότημα. 

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στηρίζει τη Χρύσα Μιχαλοπούλου σε κάθε της νέο επαγγελματικό βήμα και δεν θα μπορούσε να λείπει από την επίσημη πρεμιέρα της.

«Είναι η δεύτερη φορά που την βλέπω, μου αρέσει πάρα πάρα πολύ. Δεν είμαι αντικειμενικός, νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλή. Σιγά σιγά ξεκινούν τα γυρίσματα και για το MasterChef» δήλωσε ο σεφ στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Είναι η δεύτερη φορά που βλέπει την παράσταση, νομίζω τρίτη δεν θα ξαναέρθει. Είναι αντικειμενικός κριτής. 

Δεν είναι και πολύ αυστηρός στο MasterChef. Λαμβάνω υπόψιν μου τις κριτικές του. Μου φτιάχνει φαγητό, κάνει αρκετά πράγματα», εξομολογήθηκε από την πλευρά της η Χρύσα Μιχαλοπούλου.


epirusblog.gr
5 of 5
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Απόλαυσε την αγαπημένη του Χρύσα Μιχαλοπούλου στην θεατρική της πρεμιέρα – Φωτογραφίες TLIFE
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6753749443150321043
Σχόλια

Τα καλύτερα

item