Ηλιάνα Παπαγεωργίου για όλα: Ο χωρισμός με τον Snik, η Καγιά και η δύσκολη περίοδος -«Έλεγαν ότι είμαι έγκυος» Ηλιάνα Παπαγεωργίου για όλα: Ο χωρισμός με τον Snik, η Καγιά και η δύσκολη περίοδος -«Έλεγαν ότι είμαι έγκυος» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για όλα: Ο χωρισμός με τον Snik, η Καγιά και η δύσκολη περίοδος -«Έλεγαν ότι είμαι έγκυος»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου δίνοντας για πρώτη φορά απαντήσεις για τον χωρισμό της με τον Snik αλλά και για τις σχέσεις της με την Βίκυ Καγιά μετά το GNTM.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τον χωρισμό της με τον Snik

«Τα πράγματα ήταν πάρα πολύ απλά. Γνωρίζω έναν άνθρωπο ξεκινάει κάτι με πολλή αγάπη. Είτε συνεχιστεί αυτό, είτε τελειώσει. 

Κάποια στιγμή μπορεί να αλλάξουν κάποια πράγματα στην πορεία της σχέσης. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η αγάπη φεύγει, αυτό δεν αλλάζει. Τα συναισθήματα μένουν ίδια αν είναι αληθινά. 

Το πώς προχωράς μετά είναι θέμα του καθενός. Είμαι αληθινή στη ζωή μου. Οτιδήποτε τελειώνει, δεν τελειώνει πάντα με καυγά η τσακωμό. 

Μπορεί να τελειώσει γιατί μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο στο μέλλον. Δεν τελειώνουν όλες οι σχέσεις με άσχημο τρόπο», αποκάλυψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι διατηρεί άψογες σχέσεις με τον τράπερ.

Η  πολυσυζητημένη κόντρα με την Βίκυ Καγιά

«Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με την Βίκυ Καγιά και το θέμα δεν είναι ότι με ρωτούν συνέχεια για αυτό το θέμα, αλλά ότι ζούμε σε μια μικρή χώρα, δουλεύομε σε έναν μικρό χώρο και το περίεργο είναι… Γιατί με ρωτάτε; Αφού όλοι ξέρετε ποια είναι η αλήθεια. 

Εγώ μια χαρά άντεχα και περισσότερο στο GNTM δεν έχω κανένα πρόβλημα. Είμαι επαγγελματίας και κάνω τη δουλειά μου 100%. 

Είμαι ένα κορίτσι που ήρθα, μου δόθηκε η ευκαιρία και είμαι ευγνώμων γι΄ αυτό. Πραγματικά άρπαξα από τα μαλλιά την ευκαιρία και έκανα τη δουλειά μου με σεβασμό και αγάπη, όπως την κάνω πάντα.  

Επί επαγγελματικού επιπέδου με πλήγωσε όλο αυτό, με όσα ακούστηκαν, εκ προσωπικού είμαστε όλοι άνθρωποι και όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανασφάλειες. 

Μέσα μου δεν κρατάω τίποτα, δεν έχω καμία κακία, καμία αντιπάθεια για κανέναν», ξεκαθάρισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την Βίκυ Καγιά.

Οι δηλώσεις για τη Ζενεβιέβ Μαζαρί που παρερμηνεύτηκαν 

«Είχα μιλήσει με την Ζενεβιέβ εκείνη την περίοδο και μου έλεγε πως δεν είναι καλά, λόγω του κορονοϊού και των γυρισμάτων ήταν κουρασμένη. Όταν με ρώτησαν λοιπόν τι κάνει η Ζενεβιέβ είπα πως δεν περνάει καλά, είναι κουρασμένη.

Από αυτή τη δήλωση βγήκε ένα άλλο συμπέρασμα», ενώ δήλωσε για την αποχώρηση της Καγιά από το GNTM: «Μου λείπει η Βίκυ Καγιά από το GNTM. Μου αρέσει η Βίκυ σε αυτό το project, της ταιριάζει πάρα πολύ», παραδέχτηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η αλλαγή στο σώμα της και οι φήμες περί εγκυμοσύνης

«Ήταν μια περίοδος στην οποία ήμουν σε μια σύγχυση. Είχα γυρίσει από το εξωτερικό, είχα μια νέα πραγματικότητα, μια νέα δουλειά, είχα και κάποιες δυσκολίες. Πολλά πράγματα μπορεί να συμβαίνουν πίσω από μια ωραία εικόνα που βλέπεις. 

Με γνωρίσατε σε μια άλλη συνθήκη και όχι όπως ήμουν στα κανονικά μου. Ήμουν πάντα έτσι αδύνατη, επειδή είμαι μοντέλο, επειδή έτσι είναι και το σκαρί μου. Τα πέρασα όλα αυτά και ήρθε η φάση που έλεγαν ότι είμαι έγκυος. 

Δεν ήμουν, είχα κάποια άλλα προβλήματα τα οποία δεν τα έχω πια. Επανήλθα στα κανονικά μου», ξεκαθάρισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου καλεσμένη στο The 2Night Show.

epirusblog.gr
5 of 5
Ηλιάνα Παπαγεωργίου για όλα: Ο χωρισμός με τον Snik, η Καγιά και η δύσκολη περίοδος -«Έλεγαν ότι είμαι έγκυος»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1446510780224221625
Σχόλια
item