Κιμ Καρντάσιαν – Πιτ Ντέιβιντσον: Είναι το νέο ζευγάρι της showbiz- Πιασμένοι χέρι-χέρι στους δρόμους της Καλιφόρνια Κιμ Καρντάσιαν – Πιτ Ντέιβιντσον: Είναι το νέο ζευγάρι της showbiz- Πιασμένοι χέρι-χέρι στους δρόμους της Καλιφόρνια | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κιμ Καρντάσιαν – Πιτ Ντέιβιντσον: Είναι το νέο ζευγάρι της showbiz- Πιασμένοι χέρι-χέρι στους δρόμους της Καλιφόρνια

Έντονες είναι οι φήμες το τελευταίο διάστημα που θέλουν την Κιμ Καρντάσιαν να έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και να είναι ζευγάρι με τον Πιτ Ντέιβιντσον.

Η διάσημη τηλεπερσόνα και ο κωμικός ηθοποιός γνωρίστηκαν στο «Saturday Night Live» και από τότε φαίνεται πως είναι αχώριστοι!

Πριν από λίγες ώρες μάλιστα, οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους είδαν το φως της δημοσιότητας. 

Ο φωτογραφικός φακός της Daily Mail απαθανάτισε την Κιμ Καρντάσιαν και τον Πιτ Ντεβισον την ώρα που κατέβαιναν από το αυτοκίνητο, για να απολαύσουν τη βόλτα τους στο Palm Springs, στην Καλιφόρνια, ενώ κρατιόντουσαν χέρι-χέρι, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως μέχρι στιγμής ούτε η Κιμ Καρντάσιαν αλλά ούτε ο Πιτ Ντέιβιντσον δεν έχουμε τοποθετηθεί δημόσια για όσα έχουν γραφτεί αλλά και για τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν.

epirusblog.gr
5 of 5
Κιμ Καρντάσιαν – Πιτ Ντέιβιντσον: Είναι το νέο ζευγάρι της showbiz- Πιασμένοι χέρι-χέρι στους δρόμους της Καλιφόρνια
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3510372696470612037
Σχόλια
item