Η Salma Hayek για το bullying που δέχτηκε από τον Weinstein: «Δε σε προσέλαβα για να είσαι άσχημη» Η Salma Hayek για το bullying που δέχτηκε από τον Weinstein: «Δε σε προσέλαβα για να είσαι άσχημη» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Salma Hayek για το bullying που δέχτηκε από τον Weinstein: «Δε σε προσέλαβα για να είσαι άσχημη»

Η Salma Hayek σε συνέντευξή της στους New York Times είχε αποκαλύψει ότι ένα από τους αγαπημένους της ρόλους ήταν αυτός της Frida στην ομώνυμη ταινία που είχε κυκλοφορήσει σε παραγωγή του Harvey Weinstein.

H σταρ αποκάλυψε την παρενόχληση που βίωνε από εκείνον για χρόνια, το μόνο που του έλεγε ήταν όχι: «όχι στο να κάνω μπάνιο μαζί του. Όχι στο να με βλέπει να κάνω μπάνιο. Όχι στο να με αφήσει να του κάνω μασάζ. Όχι στο να αφήσω ένα γυμνό φίλο του να μου κάνει μασάζ. 

Όχι στο να τον αφήσω να μου κάνει στοματικό έρωτα. Όχι στο να βγάλω τα ρούχα μου μαζί με μια άλλη γυναίκα. Όχι όχι όχι. Και με κάθε άρνηση ερχόταν και ο θυμός του Harvey Weinstein».

Όπως λέει για όσα είχε αποκαλύψει τότε «αν το προσέξεις, είχα εστιάσει στο bullying και όχι στη σεξουαλική παρενόχληση. Και νομίζω ήταν χειρότερος σε αυτό με τις γυναίκες. Δεν είναι ο μόνος άντρας που επιβεβαιώνεται με το να γνωρίζει ότι μπορεί να καταστρέψει γυναίκες».

Η ηθοποιός παραδέχεται ότι σταδιακά άρχισε να της φαίνεται φυσιολογικό όλο αυτό, ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει: «Ένιωθα εντάξει. 

Θα έτρεμα μετά και μου έφερνε κατάθλιψη αλλά υπήρχε κάτι σαν καρτούν σε όλο αυτό. Όταν μου τηλεφωνούσε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της Frida, ούρλιαζε 'έχεις ένα μονόφρυδο και μουστάκι; Δεν σε προσέλαβα για να είσαι άσχημη'. Κι εγώ του απαντούσα εάν είχε δει ποτέ φωτογραφία της Frida Kahlo. Εάν όμως ένας άντρας υποδυόταν τον Cyrano de Bergerac δεν θα του έλεγε για τη μύτη».

Η Salma Hayek εξηγεί ότι ο Weinstein ίσως να μην της επιτέθηκε ποτέ επειδή ήξερε ότι είχε ισχυρούς φίλους στη βιομηχανία.


epirusblog.gr
5 of 5
Η Salma Hayek για το bullying που δέχτηκε από τον Weinstein: «Δε σε προσέλαβα για να είσαι άσχημη»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3695708873868465816
Σχόλια
item