Πρέβεζα: Στην “ουρά” για rapid test στην Πρέβεζα μετά τον εντοπισμό δεκάδων κρουσμάτων κορονοιού σε σχολεία Πρέβεζα: Στην “ουρά” για rapid test στην Πρέβεζα μετά τον εντοπισμό δεκάδων κρουσμάτων κορονοιού σε σχολεία | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Στην “ουρά” για rapid test στην Πρέβεζα μετά τον εντοπισμό δεκάδων κρουσμάτων κορονοιού σε σχολεία

Μεγάλες ουρές σχηματίστηκαν από το πρωί στα σημεία όπου πραγματοποιούν rapid test οι μονάδες του ΕΟΔΥ (λιμενικό ταμείο και πρώην ΙΚΑ ).

Τα κρούσματα κορονοϊού που έχουν εντοπιστεί σε αρκετά σχολεία της Πρέβεζας έχουν οδηγήσει μαζικά μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και άτομα του περιβάλλοντός τους να υποβληθούν σε διαγνωστικά τεστ.

Οι πληροφορίες λένε ότι τα κρούσματα σήμερα θα είναι πολλά (ακόμη περισσότερα από τα 38 της Δευτέρας) και υπάρχει έκδηλη ανησυχία για τη διασπορά της νόσου.

Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες 2 εβδομάδες στα σχολεία της Α/θμιας καταγράφηκαν 39 κρούσματα σε μαθητές και 6 σε εκπαιδευτικούς, ενώ στην Β/θμια τα κρούσματα είναι 21 σε μαθητές, 2 σε εκπαιδευτικούς και 1 σε προσωπικό καθαριότητας.

Την ίδια στιγμή καταλήψεις ξεκίνησαν στο 2ο, 3ο και 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας με τους μαθητές να διατυπώνουν αιτήματα που σχετίζονται με τα μέτρα προστασίας για την πανδημία.
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Στην “ουρά” για rapid test στην Πρέβεζα μετά τον εντοπισμό δεκάδων κρουσμάτων κορονοιού σε σχολεία
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 6525697901478376890
Σχόλια
item