Τ.Μπόγιανιτς: Η τενίστρια που έγινε μοντέλο στο OnlyFans - Πουλά φωτογραφίες της για 10$

Η Ταμάρα Μπόγιανιτς πριν από λίγα χρόνια έδειχνα ότι θα έκανε μια λαμπρή καριέρα στο τένις, παρόλα αυτά έκανε στροφή στην επαγγελματική της καριέρα και πλέον πουλάει προκλητικές φωτογραφίες της στο Only Fans με 10 δολάρια συνδρομή. 

Η Μπόγιανιτς ήταν ακόμη και μέλος της εθνικής ομάδας Fed Cup του Μαυροβουνίου το 2014 και το 2015, ενώ είχε εκπληκτικά αποτελέσματα στην κατηγορία νεανίδων και είχε παίξει και μερικά επαγγελματικά παιχνίδια.

Έφτασε μέχρι τη 1021η θέση

Μάλιστα, μπήκε στη λίστα της WTA. Η καλύτερη θέση στην καριέρα της στο τένις ήταν η 1021η στο απλό ή η 1153η στο διπλό.

Ωστόσο, αποφάσισε να εγκαταλείψει την καριέρα της το 2016, να αλλάξει άρδην την εμφάνισή της και να αφοσιωθεί στα κοινωνικά δίκτυα και το μόντελινγκ. Μια από τις πλατφόρμες που συνδέει αυτά τα δύο πράγματα είναι ο ιστότοπος για ενήλικες, που μόλις προαναφέρθηκε.

Η Ταμάρα έχει αρκετούς followers στο Instagram και στο Tiktok, όπου επίσης δημοσιεύει φωτογραφίες κυρίως με προκλητικό περιεχόμενο, αλλά και πιο ήπια σε σχέση με το site για ενήλικες, όπου εκεί δεν υπάρχουν όρια.

Από πρωταθλήτρια Μαυροβουνίου σε μοντέλο

Το 2012 ήταν η πρωταθλήτρια του Μαυροβουνίου, ενώ τώρα μπήκε στον κόσμο του μόντελινγκ και έγινε γνωστή μέσα από το OnlyFans. Τα τελευταία πέντε χρόνια που άφησε τη ρακέτα, επένδυσε στον εαυτό της και τώρα πουλάει το αποτέλεσμα αυτής της κίνησής της.

Ακολουθείται από σχεδόν 60.000 άτομα στο Instagram και πρόσφατα άνοιξε ένα προφίλ στη δημοφιλή σελίδα ενηλίκων OnlyFans, η οποία έχει περισσότερους από 130 εκατομμύρια χρήστες και η μηνιαία συνδρομή είναι στα 10 δολάρια. 

 
  

 

 

epirusblog.gr
5 of 5
Τ.Μπόγιανιτς: Η τενίστρια που έγινε μοντέλο στο OnlyFans - Πουλά φωτογραφίες της για 10$
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3022110650688010681
item