Καυγάδισαν on air Λιάγκας – Σκορδά: «Μην με αναιρείς, μην με ακυρώνεις» Καυγάδισαν on air Λιάγκας – Σκορδά: «Μην με αναιρείς, μην με ακυρώνεις» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Καυγάδισαν on air Λιάγκας – Σκορδά: «Μην με αναιρείς, μην με ακυρώνεις»

Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι έκαναν το βράδυ της Δευτέρας η Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη, κάνοντας τα φλας των φωτογράφων να πάρουν «φωτιά».

Τα πλάνα από την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση προβλήθηκαν το πρωί της Τρίτης στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά τον Γιώργο Λιάγκα και το υπόλοιπο πάνελ να σχολιάζουν το νέο ζευγάρι της showbiz.

Να θυμίσουμε ότι η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη και επισκέφθηκε το νυχτερινό κέντρο το οποίο εμφανίζεται η Άννα Βίσση με την οποία κάνουν τους τελευταίους μήνες πολύ παρέα.

Την ίδια ημέρα βρέθηκε στην συμπρωτεύουσα και ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος σύμφωνα με τον Γιώργο Λιάγκα να αποκαλύπτει πως διέμεινε στο ίδιο ξενοδοχείο με την πρώην σύζυγό του, σημειώνοντας πως η Δέσποινα Βανδή δεν το γνώριζε.

Η Φαίη Σκορδά ωστόσο διαφώνησε.

«Άρα αναιρείς αυτό που είπα χθες; Τι κάνεις; Δεν το γνώριζε. Πάλι με αναιρείς! Και τι σημασία έχει; Μην με αναιρείς, μην με ακυρώνεις. 

Είμαι στο κουρμπέτι πολλά χρόνια, σε παρακαλώ μην με αναιρείς! Γνωρίζω ότι δεν το ήξερε η Βανδή ναι! Το έμαθε και απέφυγε να τον δει στο πρωινό. Πήραν πρωινό και οι δύο στο ίδιο ξενοδοχείο.

Για να το λέω, σημαίνει ότι έχω μιλήσει με ανθρώπους πολύ κοντά τους. Δεν το λέω από το μυαλό μου. Έπαθε σοκ η Βανδή όταν έμαθε ότι ο Ντέμης ήταν εκεί. Αν ο Ντέμης ενσυνείδητα πήγε επειδή ήξερε ότι θα είναι η Βανδή, δεν το ξέρω. 

Όταν λέω κάτι, το λέω μετά λόγου γνώσεως. Μπορεί να έκλεισε ο Ντέμης δωμάτιο σε άλλο όνομα» είπε ο Γιώργος Λιάγκας στη Φαίη Σκορδά εκνευρισμένος!

epirusblog.gr
5 of 5
Καυγάδισαν on air Λιάγκας – Σκορδά: «Μην με αναιρείς, μην με ακυρώνεις»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3665029549448641170
Σχόλια
item